2777
2789

خانما هر چی میگردم مانتویی که بخوام تو پیچ ها نداره یا اگرم هست واقعا گرونه من دنبال مانتو جلو بسته هستم ولی هر چی نگاه میکنم طبق سلیقه من اصلا نیست اکه کسی سراغ داره یک پیچ مانتو خوب بهم بگه  ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لطف کنی بگی ممنون میشم قیمتاش چطوره؟؟

والا کار زیاد داره اخه باید بری ببینی اتفاقا چند وقت پیش ابجیم ازش ی مانتوپیراهنی مشکی خرید واقعا خوشکله فکر کنم ۲۱۰ تومن ارسالشم رایگانه

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

poshakshik10kasraei@ تلگراممم

قیمت مناسب فراوون ارسال رایگان

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
والا کار زیاد داره اخه باید بری ببینی اتفاقا چند وقت پیش ابجیم ازش ی مانتوپیراهنی مشکی خرید واقعا خو ...

ممنون عزیزم واقعادیگه داشتم خسته میشدم اره باید گشت از بین مدلاشون ولی وقتی پیام میدی این مدل کار میگن تمام شده یا دیگه شارژ نمیشه