2777
2789

کسی بوده اینحوری باشه اصلا نمزار دست بزنیم گفتن نیم ساعت اینا بزارید تو اب بمونه نرم بشه ..باز میشه بنظرتون؟ خیلی نگرانم..همش گریه میکنه دست زدنی .از طرفی اون چسبیده .بهش نمیشه جداش کرد😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای گناه داره طفلی😢😢😢

ولی درست میشه نگران نباش 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

چرا انقدر دیر !!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چه ظلم بزرگی در حقش کردید شخصیتش خرد شده

😐😐😐😐😐😐

مهربون سابق هستم   یک عدد عاشق جانی دپ       جذاب لعنتی 😁😍😍😍😍😍😠😍😍😍😍😍       کاربر خانم هستم                                                عکس پروفایلمو میبینی!؟😍 یه لحظه دیدم عکس  پروفایلم تایید شده قلبم لرزید ، قلبم لرزید وقتی لبخندشو دیدم😃😃😍                                                          تاب تاب عباسی................. خداا خستم از بازی........ دنیا چقدر تابم داد............... کاشکی منو بندازی.....  

کلی پماد روش بزنین نرم میشه راحت جدا میشه وقتی خوابیده بزنین

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️