2777
2789

برای آنژیو گرافی بابام استخاره گرفتم 7 8 بار انجام دادم از طریق گوگل و آنلاین ولی همش بد اومد حتی یه بارشم خوب نیومد خیلی استرس دارم واقعا دارم روانی میشم چیکار کنم منصرفش کنم از انجام آنژیو ؟ میترسم خدایی نکرده واقعا اتفاق بدی بیفته ... 

واسه چی میگیری اخه وقتی الکیه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریم گرفته از شدت استرس 😭😭😭

نگیر عزیزم تلقینم نکن

وگرنه اتفاق میوفته

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

آنژیو یه کاره واجبه استخاره نمیخاد وقتی بین دوتا کار شک داری که به نفعته یانه استخاره میکنن تازه اول باید مشورت کنی اگه عقلت به جایی نرسید استخاره کنید بعد استخاره با گوگل بنظرم معتبر نیس

سعی میکنم 💚🧿

بیخیال عشقم همش الکیه نگران نباش

بسلامتی برن و بیام

آنژیو یه کاره واجبه استخاره نمیخاد وقتی بین دوتا کار شک داری که به نفعته یانه استخاره میکنن تازه اول ...

ای خدا انشالله همینطور که میگین باشه خدااا از دهنتون بشنوه خیلی استرس دارم خیلییی خداکنه خوب باشه نتیجه اش و مشکلی پیش نیاد براش

ای خدا انشالله همینطور که میگین باشه خدااا از دهنتون بشنوه خیلی استرس دارم خیلییی خداکنه خوب باشه نت ...

کی میخاد آنژیو بکنه اصلا نگران نباش تازه برادرم میگه استخاره بد میاد صدقه بندازید قضا وبلاش رفع میشه