من چندتا سبد میوه ای گذاشته بودم رو همدیگه توی بالکن که ببرم خونه بابام، سه روز بعدش دیدم یه یاکریم(همون فاخته) با چندتا چوب لونه گذاشته، تازه تخم هم گذاشته 😂😂😂
خیلی پرنده های باحالی ان، از هیچکس نمیترسن.
اونجا دقیقا محل رفت و آمدمونه
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
خیلی خوبه شنیدم یاکریم لونه کنه خیر و برکت میاره با خودش
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دیگه عجیبتر از خونه مانیست که تو سوراخ توالت خونه ساخته یا کریم خل و چل
الکی نگو😂😂😂😂
امسال بالای کولر ماهم لوله درست کردن. یه خورده سر و صدا دارن. ولی وجودشون برکته.
نه این بیچاره اصلا سروصدا نمیکنه
اصن هیچی نمیگه
یاکریم خوبه اما خنگه ..مال ما رو پکیجمون تو تراس لونه گذاشته بود تخمم کرده بود پراش ریخته بود پکیج خراب شد موندیم جوجه هاش به سرانجام رسیدن بعدم لونشو تمیز کردیم از رو پکیج
باورکن پدرمو ن در اورده صب سحر تا ساعت نه ده میاد خونه میسازه میزنیم میریم خراب میکنیم خب مجبوریم همین یه سرویسه فرداش دوباره کلی چوب نازک میاره میزاره تو سوراخ