2777
2789

من چندتا سبد میوه ای گذاشته بودم رو همدیگه توی بالکن که ببرم خونه بابام، سه روز بعدش دیدم یه یاکریم(همون فاخته) با چندتا چوب لونه گذاشته، تازه تخم هم گذاشته 😂😂😂

خیلی پرنده های باحالی ان، از هیچکس نمیترسن.

اونجا دقیقا محل رفت و آمدمونه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

خیلی خوبه شنیدم یاکریم لونه کنه خیر و برکت میاره با خودش

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه شنیدم یاکریم لونه کنه خیر و برکت میاره با خودش

برای ما سه بار تخم کرد کلا چهارتا بچه پرورش دادن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
الهی بگردم چقدر خوش یمن هست براتون انشاا... خیر وبرکت میاره 

ممنون عزیزم 

چندماهه خونه رو گذاشتیم واسه فروش

کاش پاشون خیر باشه خونه فروش بره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دیگه عجیبتر از خونه مانیست که تو سوراخ توالت خونه ساخته یا کریم خل و چل 

الکی نگو😂😂😂😂

من اینقدر دوسشون دارم خیلی خوشکل میخونن ،یاد بچگیام میوفتم هروقت صداشونو میشنوم

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
امسال بالای کولر ماهم لوله درست کردن. یه خورده سر و صدا دارن. ولی وجودشون برکته. 

نه این بیچاره اصلا سروصدا نمیکنه

اصن هیچی نمیگه

برای ما سه بار تخم کرد کلا چهارتا بچه پرورش دادن 

براتون خیر و برکت هم داشت یا نه؟

الکی نگو😂😂😂😂

باورکن پدرمو ن در اورده صب سحر تا ساعت نه ده میاد خونه میسازه می‌زنیم میریم خراب میکنیم خب مجبوریم همین یه سرویسه فرداش دوباره کلی چوب نازک میاره میزاره تو سوراخ