دوستان من رشتم ریاضیه امسال سال 11 ام میرم ولی دوست دارم کنکور هنر بدم برای تئاتر واینکه فقط عمومی ها رو بزنم میشه کمی راهنمایی کنید پیشاپیش تشکر میکنم💛
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
عزیزم فقط عمومی کافی نیست کلی درس دیگم هست باید بخونی منابع کنکور هنر هیوا سرچ کن
آزاد و دولتی برام مهم نیست فقط شهر خودم باشه و رشته تئاتر آزاد هر رشته ای بخوام میتونم برم ؟؟
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میتونی علمی کاربردی هم بخونی رشته های بدون کنکور علمی کاربردی استانتو سرچ کن
ممنون که 😍