2777
2789
عنوان

رشته ریاضی و کنکور هنر

118 بازدید | 5 پست

دوستان من رشتم ریاضیه  امسال سال 11 ام میرم  ولی دوست دارم کنکور هنر بدم برای تئاتر  واینکه فقط عمومی ها رو بزنم  میشه کمی راهنمایی کنید پیشاپیش تشکر میکنم💛

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
عزیزم فقط عمومی کافی نیست کلی درس دیگم هست باید بخونی منابع کنکور هنر هیوا سرچ کن

آزاد و دولتی برام مهم نیست فقط شهر خودم باشه و رشته تئاتر  آزاد هر رشته ای بخوام میتونم برم  ؟؟

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد و دولتی برام مهم نیست فقط شهر خودم باشه و رشته تئاتر  آزاد هر رشته ای بخوام میتونم برم &nb ...

میتونی علمی کاربردی هم بخونی

رشته های بدون کنکور علمی کاربردی استانتو سرچ کن

Moody🤧
میتونی علمی کاربردی هم بخونی رشته های بدون کنکور علمی کاربردی استانتو سرچ کن

ممنون که 😍