2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

1038 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم من عاشق شدم عاشق یه پسر مذهبی که بدجور هم عاشق شدم نمیدونم چرا اصلا میخوام باهاش ارتباط برقرار کنم به بهانه های مختلف اصلا نمیتونم چون مستقیم اصلا نمیتونم حرف بزنم باهاش چون وقتی صحبت میکنه اصلا نگاه نمیکنه بهت ولی خودم اصلا تو این فازا نیستم چیکار کنم به نظرتون که عاشقم شه همسن خودمه فکر کنم فقط صبح ها میبینمش و داخل مسجد میره تو راه کمکم کنین

ای جان چقدر شبیه رمان ها

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

تیپ تو چطوره؟

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیپ تو چطوره؟

کلا تو این فازا نیستم ولی این دوره زمونه نمیشه پسر خوب گیر آورد هر پسری دنبال یه کاریه ولی حقیقتش این خیلی خاص بود برام واقعا بی جذاب و بی حاشیه ولی راجب شغلش نمیدونم چیه چون میدونم کار داره از هرکی میپرسم شغلشو همه ساکت میشن 

تیپ منم اصلا شبیه اینا نیست

چادر سر کن اینا میرن چادری میگیرن  ولی به نظرم زندگی با مدهبیا اگه خودت مذهبی نیستی ساده نیستا ...

چرا سخته چجوری یعنی میشه توضیح بدی میخوام باهاش ازدواج کنم 

چرا سخته چجوری یعنی میشه توضیح بدی میخوام باهاش ازدواج کنم 

ببین باز من اینایی که تو میگیو نمیشناسما ولی خیلی چیزا رو بد میبینن باید بشناسی خانواده شو خیلی تو این دوروزمونه قدیمی فک میکنن البته نه همشونا ولی بیشترشون 

ببین باز من اینایی که تو میگیو نمیشناسما ولی خیلی چیزا رو بد میبینن باید بشناسی خانواده شو خیلی تو ا ...

حرفتو قبول دارم یه چیز دیگه نگرانم کرده شغلشه چون هیچ کسی شغلشو نمیدونه نمیدونم چیکار هست ولی خیلی آدم بی حاشیه هست دارم تلاش میکنم شغلشو در بیارم ولی هیچ کسی نمیدونه اینم نگرانم کرده یعنی میتونه چیکاره باشه 

حرفتو قبول دارم یه چیز دیگه نگرانم کرده شغلشه چون هیچ کسی شغلشو نمیدونه نمیدونم چیکار هست ولی خیلی آ ...

زیادی جنایی نکن اطلاعاتی نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حرفتو قبول دارم یه چیز دیگه نگرانم کرده شغلشه چون هیچ کسی شغلشو نمیدونه نمیدونم چیکار هست ولی خیلی آ ...

شاید مث حامد تو اقازادس    شاید از اینان که دوست ندارن کسی تو کارشون دخالت کنه برا همین نمیگن تو حالا مخ پسره رو بزن