2777
2789
عنوان

مصاحبه دانشگاه فرهنگیان و رجایی ، معلمی ، کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 7570 بازدید | 87 پست
با این دیدگاه انتخاب رشته کردن که من حتما باید یه چیزی بیارم و ... اشتباهه  شما از کنکور خسته ...

درسته خیلی خستم فقط میخوام قبول شم

ممنونم

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اولین ایراد که به انتخاب رشته شما وارده اینه که چرا فقط فرهنگیان رُ زدید ، یک درصد احتمال بدید اص ...

عزیزم رتبه کشوریش ۱۳۰۰۰ شده دیگه 

درمورد انتخاب رشته هم اگه خدای نکرده تو فرهنگیان درنیاد میخواد آزاد ثبت نام کنه یعنی اونجایی که مارفتیم برای انتخاب رشته پرسیدیم اگه آزاد بخواد باید چیکارکنه گفتن میتونه شرکت کنه بدون انتخاب رشته 

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
عزیزم رتبه کشوریش ۱۳۰۰۰ شده دیگه  درمورد انتخاب رشته هم اگه خدای نکرده تو فرهنگیان درنیاد میخو ...

کارنامه ایشونو نگاه کنید اونجا نوشته شده رتبه در سهمیه نهایی ، رتبه کشوری و ... 

این دوتا هرکدومش چند شده

رتبه در سهمیه نهایی ؟

رتبه کشوری ؟

رتبه کشوری بیشتر از رتبه در سهمیه نهایی باید باشه 

کارنامه ایشونو نگاه کنید اونجا نوشته شده رتبه در سهمیه نهایی ، رتبه کشوری و ...  این دوتا هرکد ...

رتبه در سهمیه نهایی ۱۳۰۰۰

رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه ۲۶۹۰۰

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

ببخشید استانی شدن دانشگاه فرهنگیان یعنی  چی؟! 

هر کس یه چیزی میگه من گیج شدم پارسال با رتبه های خیلی بالاتر از منم قبول شدن ولی امسال میگن به خاطر استانی شدن گزینش شانس قبولی ندارم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
رتبه در سهمیه نهایی ۱۳۰۰۰ رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه ۲۶۹۰۰

درسته ، ایشون شانس دعوت به مصاحبه دارن 

شانس قبولی در رشته های آموزش ابتدایی بیشتر از بقیه رشته هاست چون پسرا کم میرن سمت آموزش ابتدایی 

فقط مصاحبه‌ رُ حواستون باشه 

ببخشید استانی شدن دانشگاه فرهنگیان یعنی  چی؟!  هر کس یه چیزی میگه من گیج شدم پارسال با رت ...

سلام 

شرایط بومی پذیری یا همون استانی که گفتید ، عیناً مشابه پارسال هست 

حالا چه کسی این حرف رُ زده نمی‌دونم ولی اشتباه می‌کرده امسال مقداری افزایش ظرفیت هم داشتیم پارسال 19 هزار نفر گرفته امسال 22 هزار پس شانس بیشتر هم شده ( البته اگر این افزایش شامل ظرفیت پذیرش استان شما هم شده باشه )

و تعریفی از بومی پذیری و استانی بخوام کنم یعنی اینکه شما فقط میتونید دانشگاه فرهنگیان شهر خودتون قبول بشید و اگر شهر های دیگه رُ بزنید رد میشید مگر اینکه اون استان به استان شما ظرفیت داده باشه 

معمولا اهر استان از ستان های همسایه و شهر تهران پذیرش داره 

مثلا میگم بنده بومی کرج هستم علاوه بر پردیس فرهنگیان کرج ، پردیس فرهنگیان مازندران و پردیس فرهنگیان تهران هم به دانش آموزان بومی کرج ظرفیت دادن ( محل تحصیل شهر مازندران هست اما محل خدمت همون شهر کرج ) 

رتبه کشور و منطقه شما چنده که میگن شانس ندارید ؟ 

سلام  شرایط بومی پذیری یا همون استانی که گفتید ، عیناً مشابه پارسال هست  حالا چه کسی این ...

درسته

ولی من شنیدم میگن تا سال های قبل فقط بچه های شهر میتونستن کدرشته های مربوط به شهرخودشون رو انتخاب کنن ولی الان کل استان هم منطقه 2 و هم منطقه3 میتونن اون کد رشته رو انتخاب کنن 

آخه این طوری نمیشه که بین منطقه 2و3 بخوان گزینش کنن واقعا اعصابم بهم ریخته یعنی شما میگین زیاد فرق نکرده؟!

من رتبه ام 7500 و ترازم 7900 منطقه3 هستم به نظرتون شانس قبولی دارم با توجه به اینکه رتبه های شهرمون امسال اصلا خوب نبوده؟!

درسته ولی من شنیدم میگن تا سال های قبل فقط بچه های شهر میتونستن کدرشته های مربوط به شهرخودشون رو ان ...

آهان بله 

تا سال پیش برید دفترچه نگاه کنید جلوی کد رشته ها نوشته بود مثلا مخصوص داوطلبان بومی کرج یا مخصوص داوطلبان بومی نظرآباد 

یعنی فقط نظرآبادی ها می‌تونستن انتخاب کنند و من نمیتونستم و فقط باید کرج رُ انتخاب میکردم 

اما حالا من تمام کد رشته های فرهنگیان استان رُ میتونم انتخاب کنم 

به نظر من تأثیری ندارع آنچنان 

خب اگر اونی که روستا یا شهر کوچیکی اطراف هست حالا دستش باز تره خب شما هم دستت بازتره شما هم میتونی کد رشته اونو انتخاب کنی 

درسته ولی من شنیدم میگن تا سال های قبل فقط بچه های شهر میتونستن کدرشته های مربوط به شهرخودشون رو ان ...

برای رشته های دبیری شانس دارید یه خرده به شرایط امسال هم بستگی داره 

برای رشته آموزش ابتدایی شانس خیلی خوبی دارید البته اگر زده باشید اینا رُ 

برای رشته های دبیری شانس دارید یه خرده به شرایط امسال هم بستگی داره  برای رشته آموزش ابتدایی ش ...

خیلی ممنون

من سوال اصلیم درباره رقابت منطقه 2و3 بود توی شرایط استانی هم بچه های منطقه 2تو یه استان هستن و هم بچه های منطقه 3 آیا اینا با هم گزینش میشن؟!

آخه جمعیت منطقه3 توی انسانی تقریبا 86هزار بیشتر زا منطقه 2 هست و اگه این مدلی باشه منطقه 3 ها اصلا شانس قبولی ندارن

من همه کد رشته ها حتی استثنایی هم انتخاب کردم انقدر امسال از شرایط بد گفتن که دیگه برام فقط قبولی مهمه رشته مهم نیست

خیلی ممنون من سوال اصلیم درباره رقابت منطقه 2و3 بود توی شرایط استانی هم بچه های منطقه 2تو یه استان ...

نه هر کدوم ظرفیت خودشون دارن سهمیه منطقه ۲ با هم منطقه ۳ ها با هم مقایسه و گزینش میشه 

مثلا یه کد رشته فرهنگیان ظرفیت دو نفره یکیش برای منطقه دو یکیش منطقه سه 

اونایی که دو هستن بین خودشون گزینش میشه یکی میاد ، منطقه سه همینطور و در آخر یکی 

کلا خیلی به این چیزا فکر نکنید این وزارت علوم و سازمان سنجش خیلی پیچیده کردن ، بعضی وقتا میمونم تو کار های اینا 

و مشاورین کنکور هم میان تحلیل و تفسیر که در جهت جذب مخاطب میکنن .

یه سال میگن این رتبه ها حباب داره 

کسی هم نمی‌فهمه چی میگن ولی اینجوری جیب ها خالی میشه 

اکثر مشاورین معروف اینطورین 

توکل شما به خدا ایشالله هر چی خیره قبول میشید 

خیلی ممنون من سوال اصلیم درباره رقابت منطقه 2و3 بود توی شرایط استانی هم بچه های منطقه 2تو یه استان ...

خب این بده که هر چیزی رُ انتخاب کردید که سال بعد نمونید 

می‌دونم سخته 

می‌دونم خسته بودید 

اما باید تحقیق می‌کردید در مورد رشته ها و اگر دوست ندارید انتخاب نکنید 

مثلا همین آموزش کودکان استثنایی ، شما روحیه شو داری ؟ یا سختی کارش آشنا هستید ؟ 

بخش اول   برای مصاحبه فرهنگیان چی بپوشیم ؟  خانم ها: حجاب خانم ها حتما باید با حفظ ب ...

سلام ،،،

برای فرهنگیان معدل 3 سال دبیرستان مهمه یا معدل کتبی نهایی ؟

من معدل 3 سالم شده 18.79 اما معدل کتبی نهاییم خیلیییی کمه پایینتر از 14 عه 

حالا ممکنه بااین شرایط من سال بعد فرهنگیانو دعوتم کنن ؟ 

شما ک مشاورید خواهشا راهنمایی کنید