بخش چهارم
سوالات متفرقه
اوقات فراغت چیکار میکنی ؟
تفریح میری ؟ کجاها میری ؟ چیکار میکنی ؟ با چه کسی میری ؟
چندتا دوست و رفیق داری ؟ با دوستات چیکار میکنی ؟ کجاها میری ؟
شغل معلمی رُ دوست داری ؟ مگه نمیدونی حقوقش کمه پس چرا میخوای معلم بشی ؟( سوال مهمیه )
گفتن جمله معلمی شغل انبیا است و ... دیگه خیلی تکراری و قدیمی شده
بخواید بگید از بچگی عاشقش بودم دیگه خیلی اغراق کردین
من خودم گفتم شغل پدرم و چندتا اقوام نزدیک که معلمی بود رُ دیدم و علاقه مند شدم در سال های دبیرستان به بعضی دوستان و همکلاسی ها که توضیح میدادم سوالی یا معلم که منو پای تخته به کل کلاس سوالی رُ توضیح بدم ، خیلی از اینکار خوشم اومد و تصمیم گرفتم معلم بشم
اهل دود و دم هستی ؟
ممکنه بعضی سوالات بپرسن که نه ربطی به شما داره نه ربطی به رشته شما و سوال طوری هست جواب رُ نمیدونید و باید فکر کنید راجع بهش ، تنها هدف این سوال فهمیدن میزان استرس شما و اینکه آیا میتونید کنترلش کنید یا نه
اگر اینطور شد نگران جوابی که میدید نباشید و آروم باشید و استرس کنترل کنید . ( البته این سوال طوری نیست از همه بپرسن تو مصاحبه فرهنگیان احتمالیه اما حتما در مصاحبه دانشگاه رجایی این مدلی میپرسن چندین بار هم میپرسن )
در کل راجع به استرس داشتن و اینا بگم که همه یه ذره استرس رُ دارن پس از این جهت نگران نباشید
حتی متوجه استرس هم میشن اما اینطور نیست رد کنند
فقط باید کنترلش کنید زیاد نشه
کسی به خاطر استرس رد میشه که حتی نتونه حرف هم بزنه
در مورد تدریس
برای دانشگاه فرهنگیان تدریس ندارع ، یعنی نمیگن تدریس کن
اما برای دانشگاه رجایی از من تدریس خواستن ، باز کسایی دیگه بودن نخواستن ازشون
برای اطمینان داشتن اونایی که مصاحبه فرهنگیان میرن یه مطلبی آماده کنند یه ذره تمرین کنند که اگر خواستن تدریس کنید یهویی نشه
برای مصاحبه رجایی که حتما باید تدریس رُ تمرین کنید
در کل در مورد تدریس بگم که اونا میخوان استرس و بیان و تسلط شما در تدریس متوجه بشن .
و اونا در نقش دانش آموز سوال میپرسن و یه جورایی با چالش روبه رو میکنن شما رُ در تدریس
مثلا میگه آقا اجازه من نمیینم چه نوشتید روی تخته
آقا اجازه صداتونو نمیشنوم
آقا اجازه برم آب بخورم
و ...
باید به همه این سوالات واکنش درست نشون بدید دوستان
آب بخورم و ... بگید نه الان وسط درسه
صداتونو نمیشنوم و ... بگید بله بلند تر صحبت میکنم
نمیینم چی نوشتید و ... پاک کنید بزرگتر بنویسید اما یه اعصبانیت در چهره نشون بدید که درست نیست دانش آموز صحبت شما قطع کرده
اونجا دیگه با توجه به سوال و رفتار ، هر واکنشی صلاح میدونید انجام بدید
باز هم میگم مصاحبه فرهنگیان من ندیدم از کسی تدریس بخوان
اما آماده باشید یه درسی رُ تمرین کنید