2777
2789
عنوان

مصاحبه دانشگاه فرهنگیان و رجایی ، معلمی ، کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 7568 بازدید | 87 پست
سلام ،،، برای فرهنگیان معدل 3 سال دبیرستان مهمه یا معدل کتبی نهایی ؟ من معدل 3 سالم شده 18.79 اما ...

معدل کل معدل سه سال باید بالای ۱۴ باشه 

این نکته هم در دفترچه راهنمای انتخاب رشته همه رشته ها حدود صفحه ۳۰ تا ۳۵ در بخش دانشگاه رجایی و فرهنگیان هست میتونید مطالعه کنید 

و هم در دفترچه پیوست ها وجود داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،بله به لطف خدا دعوت شدم،صبح مدارکم رو تحویل هسته گزینش  اموزش پرورش دادم.😀

بخش اول

برای مصاحبه فرهنگیان چی بپوشیم ؟ 

خانم ها:

حجاب خانم ها حتما باید با حفظ بشه ، اکیدا از پوشیدن شلوار اسپرت یا تنگ و جذب یا شلوار کوتاه خودداری کنید . 

مانتوی کوتاه و اسپرت نپوشید به هیچ وجه .

و به علاوه همه موارد بالا ، باید چادر و مقنعه ( یا شال و روسری با حجاب ) هم سر کنید . ( برای خانم ها قسمتی از مو ها نباید بیرون باشه ) . 

جوراب کوتاه نپوشید بهتره . 

• خانم ها طلا و نقره و زیور آلات ساده مشکلی نداره ولی سعی کنید از پوشیدن دستبند های چرمی و سنگی و یا گردنبند و پابند که عرف نیست ، نپوشید .

آقایون :

حتما یه پیرهن آستین بلند( که تنگ و جذب نباشه )به همراه شلوار پارچه ای یا شلوار کتان که تنگ و جذب یا شلوار کوتاه نباشه و یک کفش ساده ( البته بعیده کفش خیلی تو دید باشه اما کتونی نپوشید بهتره ) .

جوراب های کوتاه هم نپوشید . 

• آقایون دستبند و گردنبند و زیورآلات از هر نوعی مطلقا نپوشید . 

• مدل مو ها برای پسر ها خیلی عجیب غریب نباشه یا دورش سفید نباشه یه مدل موی ساده اما امروزی باشه . 

دقت کنید که حتما لازم نیست شما بچه مثبت و مذهبی نشون بدید و ظاهرنمایی کنید 

شما قرار هست معمولی نشون بدید و بگید که لباس های جلف نمیپوشید 

نه فقط لباس بلکه گفتار و رفتار هم اینطور باشه .  

حتما سوال میشه از شما که معمولا بیرون میری چی میپوشی ؟ آیا همیشه اینطوری میپوشی ؟ 

در جواب شما بگید 

در محیط های رسمی و اداری اینطوری که الان می‌بینید می‌پوشم 

ولی برای روزمره و گردش و تفریح و ... یه خرده اسپرت تر می‌پوشم مثل تیشرت ساده و شلوار جین یا کتان ساده 

خانم ها میتونن بگن نه بعضی مواقع مانتوی بلند و با حجاب می‌پوشم البته اگر همیشه چادر سر میکنید واقعیت رُ بگید .

بخش دوم 

سوالات احکام 

در همه مراحل مصاحبه راستگویی مهمترین مسئله است یعنی با پیدا کردن کوچکترین دروغ حتی در مورد مسئله ای کم اهمیت شما رد خواهید شد

همیشه واقعیت ها رُ بگید 

اونا با پرسیدن سوالات انحرافی ممکنه به دروغ شما پی ببرن 

از شما سوال میشه که آیا نماز میخونی ؟ آیا نماز قضا داری ؟ نماز صبح میخونی ؟ 

ببینید خیلی از کسانی که نماز خوان هستن در طول زندگیشون خیلی پیش اومده نماز صبح نخوندن پس اینکه بخواید بگید نه من یه نماز صبح هم قضا ندارم دور از ذهنه 

پس لطفاً راستشو بگید که مثلا بعضی وقت ها نماز صبحم قضا میشه یا همیشه قضا میشه 

برای اطمینان از اینکه نماز می‌خونید یا نه از شما ذکر های نماز را میپرسن و حتی ممکنه اوقات شرعی همون روز رُ از شما بخوان 

در مورد تیمم ، وضو ، غسل حتما سوال میشه 

در مورد مبطلات نماز و روزه سوال میشه 

در مورد نماز مسافر و نماز شکسته حتما سوال میشه 

در مورد روزه مسافر سوال میشه 

در مورد شکیات نماز سوال میشه .

گاها در مورد انواع آب ( آب کر و قلیل و ... ) سوال میشه 

تلاوت قرآن کریم حتما جز مراحل است

بخش سوم 

سوالات عقدیتی سیاسی 

اصول دین و فروع دین رُ از شما میپرسن 

پرسیده میشه ولایت فقیه یعنی چی ؟ و نظر شما در مورد ولایت فقیه پرسیده میشه ؟ و ممکنه بپرسن از ولایت فقیه چه انتظاراتی دارید و چه کاری در وضعیت کنونی باید انجام بدن ؟ 

( دقت کنید پاسخ این سوالات ) 

تجربه من : ولایت فقیه رُ تعریف کنید و در جواب سوال دوم بگید که من و کل خانوادم ولایت فقیه رُ قبول داریم و از ایشان پیروی میکنیم 

سوال سوم بهترین کار اینه بگید انتظاری ندارم ایشون خودشون اعلم هستن و ما هم از تصمیمات ایشان پیروی میکنیم 

( اگر پاسخی میتونید بدید که امتیاز مثبت حساب بشه بگین من ترجیحم اینه خنثی جواب بدم در این زمینه چون سوال حساسی هست )

میپرسن که نظرتون راجع به جامعه کنونی و وضعیت حجاب چی هست 

میگن که آیا ماهواره دارید یا نه 

در مورد مرجع تقلید میپرسن ، یعنی میگن مرجع تقلید رُ تعریف کن یا وظایفشو بگو و مرجع تقلید خودتون رُ هم میپرسن 

میپرسن که سیاسی هستی ؟ 

و سوالات از این قبیل میپرسن مثلا مجلس شورای اسلامی چند نفره یا در مورد رای دادن و انتخابات میپرسن که چند سال یکباره انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس و ... 

تجربه : این سوالات علی رغم این پرسیده شد که من گفتم اصلا سیاسی نیستم و حتی سوالی که در مورد تعداد نفرات مجلس شورای اسلامی پرسید بلد نبودم ( اینجوری حرف من اثبات شد که اصلا سیاسی نیستم ) 

ولی چون من و خانوادم همه رای داده بودیم این سوال در مورد تاریخ و زمان انتخابات یادم بود ( و کلا هدف این بود که بدونن خانواده ما رای داده یا نه )

پرسید که چندتا از وزیر ها رُ می‌شناسی و ...

بخش چهارم 

سوالات متفرقه 

اوقات فراغت چیکار می‌کنی ؟ 

تفریح میری ؟ کجاها میری ؟ چیکار می‌کنی ؟ با چه کسی میری ؟ 

چندتا دوست و رفیق داری ؟ با دوستات چیکار می‌کنی ؟ کجاها میری ؟ 

شغل معلمی رُ دوست داری ؟ مگه نمیدونی حقوقش کمه پس چرا میخوای معلم بشی ؟( سوال مهمیه )

گفتن جمله معلمی شغل انبیا است و ... دیگه خیلی تکراری و قدیمی شده 

بخواید بگید از بچگی عاشقش بودم دیگه خیلی اغراق کردین 

من خودم گفتم شغل پدرم و چندتا اقوام نزدیک که معلمی بود رُ دیدم و علاقه مند شدم در سال های دبیرستان به بعضی دوستان و همکلاسی ها که توضیح میدادم سوالی یا معلم که منو پای تخته به کل کلاس سوالی رُ توضیح بدم ، خیلی از اینکار خوشم اومد و تصمیم گرفتم معلم بشم

اهل دود و دم هستی ؟ 

ممکنه بعضی سوالات بپرسن که نه ربطی به شما داره نه ربطی به رشته شما و سوال طوری هست جواب رُ نمی‌د‌ونید و باید فکر کنید راجع بهش ، تنها هدف این سوال فهمیدن میزان استرس شما و اینکه آیا میتونید کنترلش کنید یا نه 

اگر اینطور شد نگران جوابی که میدید نباشید و آروم باشید و استرس کنترل کنید . ( البته این سوال طوری نیست از همه بپرسن تو مصاحبه فرهنگیان احتمالیه اما حتما در مصاحبه دانشگاه رجایی این مدلی میپرسن چندین بار هم میپرسن )

در کل راجع به استرس داشتن و اینا بگم که همه یه ذره استرس رُ دارن پس از این جهت نگران نباشید 

حتی متوجه استرس هم میشن اما اینطور نیست رد کنند 

فقط باید کنترلش کنید زیاد نشه 

کسی به خاطر استرس رد میشه که حتی نتونه حرف هم بزنه 

در مورد تدریس 

برای دانشگاه فرهنگیان تدریس ندارع ، یعنی نمیگن تدریس کن 

اما برای دانشگاه رجایی از من تدریس خواستن ، باز کسایی دیگه بودن نخواستن ازشون 

برای اطمینان داشتن اونایی که مصاحبه فرهنگیان میرن یه مطلبی آماده کنند یه ذره تمرین کنند که اگر خواستن تدریس کنید یهویی نشه 

برای مصاحبه رجایی که حتما باید تدریس رُ تمرین کنید

در کل در مورد تدریس بگم که اونا می‌خوان استرس و بیان و تسلط شما در تدریس متوجه بشن . 

و اونا در نقش دانش آموز سوال میپرسن و یه جورایی با چالش روبه رو میکنن شما رُ در تدریس 

مثلا میگه آقا اجازه من نمیینم چه نوشتید روی تخته 

آقا اجازه صداتونو نمی‌شنوم 

آقا اجازه برم آب بخورم 

و ... 

باید به همه این سوالات واکنش درست نشون بدید دوستان 

آب بخورم و ... بگید نه الان وسط درسه 

صداتونو نمی‌شنوم و ... بگید بله بلند تر صحبت میکنم 

نمیینم چی نوشتید و ... پاک کنید بزرگتر بنویسید اما یه اعصبانیت در چهره نشون بدید که درست نیست دانش آموز صحبت شما قطع کرده 

اونجا دیگه با توجه به سوال و رفتار ، هر واکنشی صلاح میدونید انجام بدید 

باز هم میگم مصاحبه فرهنگیان من ندیدم از کسی تدریس بخوان 

اما آماده باشید یه درسی رُ تمرین کنید

دوستان دقت کنید 

در مورد سوالات احکام و عقیدتی سیاسی در حد معلومات خودتون ازتون میپرسن 

این سوال ها که گفتم قطعیه و از من دو سال پی در پی پرسیدن پس احتمال زیاد از شما هم همینا میپرسن ( این سوال ها به نظر میومد در برگه ای نوشته شده و اونا خودشون پاسخ های منو مینوشتن در اون برگه ها ) 

پس یعنی اونا بر اساس اطلاعات خودتون میپرسن و خودتون سر نخ میدید بهشون 

مثلا از یکی از دوستان من در مورد ادعیه های مختلف پرسیده بودن ، اینکه چیه روزی ثواب بیشتری دارند یا معمولا به چه علت خوانده میشن یا حتی قسمتی از آیه های معروف این ادعیه ها رو میخوان از شما ( این دوستم از من مذهبی تر بود و پاسخ این سوالات رُ تا حد زیادی میدونست اما من واقعا نمی‌دونستم لازم به ذکره بگم شخص مصاحبه کننده ما هم یکنفر بود )

از سوال هایی که میگم اگر سرنخ بدید می‌پرسن 

در مورد شب احیا و شب های قدر پرسیدن ، من گفتم در مراسمات شب قدر هر ساله شرکت میکنم و ... گفت اسم دعای معروفش چیه ؟ بعد آیه معروف دعای جوشن کبیر رُ پرسید 

یا کسی اگر سیاسی باشه مطمین باشید سوالات خیلی بیشتری از سیاست پرسیده میشه

پس سوالات بر اساس اطلاعات خودتون و بر اساس رفتار و گفته های خودتون اونجا قابل تغییره

خب خداروشکر ، نکات مربوط به مصاحبه رو فرستادم براتون ، ایشالله موفق باشید 

ممنونم  ایشالله شما

عزیزم من برای فرهنگیان دارم میخونم توی ازمونای آزمایشی ترازم 7000 تا 7800 و رتبم از 4000 تا 10000 متغیره بنظرت چجوری میشه درصد قبولی رو برد بالا که رو یه رنجی باشه رتبه و تراز و اینکه میگن هر چقدر رتبه پایینتر باشه شانس قبولی بیشتره

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز