2777
2789

مادرم کرونا گرفته ریه هاش درگیر شده الان بستریه حالم خیلی داغونه عاجزانه ازتون میخوام براش دعا کنید حالش خوب بشه و مرخصش کنن مادرم تمام زندگیمه به هیچکس توی این دنیا به اندازه مادرم وابسته نیستم انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده منم براتون صلوات میفرستم 

چنددرصد هست نگران نباش مادر من ۴۰درصد بود 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ۷۰ درصد توروخدا براش دعا کن عزیزم 

خدابزرگه عزیزم‌نترس فقط توکل کن 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
سلام ابجی از اول درگیری ریه هاش درگیر شده بود ؟؟؟؟چند درصد درگیر شده ؟؟؟؟بیماری زمینه ای داره

نه بیماری زمینه ای نداره اول حالش بهترخفیف  بود بعد ده روز بدتر شد عزیزم التماس دعا دارم