نمیدونم اینجا چرا حق نداری بعد چندتا دختر دلت پسر بخواد😑😑😑😑😑😑
والا انگار آرزوی ممنوعه است
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همینه که جهان سومی شدیم دیگه.با وجود افکاری مثل تو
جهان جلویی جان(۰؛۱؛۲) یه خبری خوندم که کشورهای جهان اول به شدت همه این چند سال اخیر رفتن تعیین جنسیت پسر و خیلی خیلی جمعیت بچه ی پسر داره بالا میره نسبت به دختر . شاید دولتهاشون قانونی چیزی بذارن در اینده😒
بی شخصیتی دیگه. نمیشه با زنایی مثل تو حرف زد. دهنتو باز میکنی همه جا
نه که تو دهنت بستس ببین کی به کی داره میگه بی شخصیت تویی که سرت و تو زندگی بقیه کردی قرار نیس همه مثل تو فکر کنن عقاید پوچتو بزور بخوای تو کله ی بقیه بکنی
رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍❤نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامان❤ربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
جهان اولیامون خوبن که سگ بزرگ میکنن یا ژاپنی ها که تو پیری با ربات زندگی میکنن شاید نعوذ بالل ...
اتفاقا من یه پسر دارم، دو سالم بخاطر تحصیلات شوهرم ژاپن زندگی گردم. هم شخصیتشون بهتر از ما بود هم انسان تر از خیلی از ماها بودن. جای مسخره کردن کشورای دیگه خودتو اصلاح کن