2777
2789
عریزم برای دختر دار شدن چکار باید کرد 

ببین اینایی که میگم هیچکدوم قطعی نیست فقط ی مدت راجع بهش تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم 

مرد طبعشو سرد کنه و زن طبعشو گرم کنه 

مادر تو اقدام ترشی و سرکه مصرف کنه 

زن به ارگاسم نرسه در اقدام 

نمیدونم اینجا چرا حق نداری بعد چندتا دختر دلت پسر بخواد😑😑😑😑😑😑

والا انگار آرزوی ممنوعه است 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه که جهان سومی شدیم دیگه.با وجود افکاری مثل تو

جهان جلویی جان(۰؛۱؛۲) یه خبری خوندم که کشورهای جهان اول به شدت همه این چند سال اخیر رفتن تعیین جنسیت پسر و  خیلی خیلی جمعیت بچه ی پسر داره بالا میره نسبت به دختر . شاید دولتهاشون قانونی چیزی بذارن در اینده😒

خانوم گلابی من اصلا باشم کاری داشتم  بابا من به اسی گفتم دعا کن من دختر دارشم  منم دعا م ...

از علی مدد گفتنت فهمیدم دیگه چخبره

مگه شما سومی رو میخوای بیاری که حرفای مارو بخودت گرفتی توهین میکنی؟؟ یکم قبل حرف زدن فکر کن

جهان اولیامون خوبن که سگ بزرگ میکنن یا ژاپنی ها که تو پیری با ربات زندگی میکنن  شاید نعوذ بالل ...

اصلا حالا که اینطور شد 

من دوازده تا بچه میخوام 

شرایط فعلی هم هرکی خواست نیاره خخخخخ

خرجی ام ندارم 

ای بابا 

پس خوبه سگ بیاریم نگه داریم 

وااااالا

اللهم عجل لولیک الفرج ...
بی شخصیتی دیگه. نمیشه با زنایی مثل تو حرف زد. دهنتو باز میکنی همه جا

نه که تو دهنت بستس ببین کی به کی داره میگه بی شخصیت تویی که سرت و تو زندگی بقیه کردی قرار نیس همه مثل تو فکر کنن عقاید پوچتو بزور بخوای تو کله ی بقیه بکنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
از علی مدد گفتنت فهمیدم دیگه چخبره مگه شما سومی رو میخوای بیاری که حرفای مارو بخودت گرفتی توهین ...

وای عزیزم آنقدر هولی که فک کنم اشتباه ج میدی 

بله من 6تا بچه میخواااااام 

اولم شما بدو بدو اومدی وسط حرفای من پابرهنه 

عیبی نداره عزیزم 

من کلا خونسردم 

یاعلی مدد 

جهان اولیامون خوبن که سگ بزرگ میکنن یا ژاپنی ها که تو پیری با ربات زندگی میکنن  شاید نعوذ بالل ...

اتفاقا من یه پسر دارم، دو سالم بخاطر تحصیلات شوهرم ژاپن زندگی گردم. هم شخصیتشون بهتر از ما بود هم انسان تر از خیلی از ماها بودن. جای مسخره کردن کشورای دیگه خودتو اصلاح کن

اصلا حالا که اینطور شد  من دوازده تا بچه میخوام  شرایط فعلی هم هرکی خواست نیاره خخخخخ خ ...

😁😁😁😁

نه گلم خدا به هر کس عقل داده ازدواج مستحب مؤکده و فرزند آوری مستحب 

خداوند ازمون خواسته با جور شدن شرایط فرزند بیاریم چون انسان  ذاتا اجتماعیه در ضمن خود پیامبران هم از خدا درخواست فرزند پسر داشتن 

متاسفانه بعضی ها از این ور بوم میفتن بعضی ها هم از اون ور بوم 

نه افراط نه تفریط 

اعتدال

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

[QUOTE=203483667]اتفاقا من یه پسر دارم، دو سالم بخاطر تحصیلات شوهرم ژاپن زندگی گردم. هم شخصیتشون بهتر از ما بود هم ان ...[/

مگه من گفتم شخصیتشون بده اتفاقا تو بیشتر چیزا باید از اونا الگو بگیریم ولی نباید تا چیزی شد بگیم چرا بچه آوردی؟ 

حالا بره بچه را بکشه تا خیال بعضیا راحت بشه😔

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین

وای اسی بابا قفل کن بخدا دارم میخندم همینطور 

چه ولوشووووویی همه در هم دارن ریپ میکنن و دعوا 

الهی به حق این روزا کرونا کثیف بره از جهان 

هیچ خونه ای بی بچه نمونه هم دختر هم پسر 

مهمونیامون پر،شه از بچه و شادی و خنده 

جهان جلویی جان(۰؛۱؛۲) یه خبری خوندم که کشورهای جهان اول به شدت همه این چند سال اخیر رفتن تعیین جنسیت ...

ببین، اصلا نمیگیری چی میگما

این داره میگه دوتا دختر داره میخواد انقد بیاره پسر بشه

بیخیال

همینکه شما تاییدش کنی بسه😄