2777
2789
اصلا به شما چه اخه .دلم میخواددددددد

آها حالا شد😁😁😁

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
مگه اینا باید حق تعیین کنن والا استارتره چیزی بهشون نگفت من جاش بودم به همشون میگفتم به شما ربطی ندا ...

والا من جاش بودم به همه اینایی ک میگفتن دختر چشه مگه پسر میخوای میگفتم ب توچه

به جای راهکار فقط چرت میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی میخواد بچه نیاره چکتر به بقیه داره  شماها همونایی هستید که فکر میکنید بچه فقط باید پشتوا ...

پست منو بخون

پایین همین پستی که تو گذاشتیه

موافقم

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
اصلا به شما چه اخه .دلم میخواددددددد

عزیزم برو عطاری یا طب سنتی البته برای شوهرت ان شاءالله خدا یه پسر گل بهت روری کنه

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
اخه بابای من خیلی گرمه مامانم خیلی سرده ولی دختریم  فک کنم این طبع بازیا سرکارمون گذاشتن

به خوراکشون موقع اقدام ربط داره شاید اون موقع مثلا مادرتون گرمی زیاد خورده باشن 

در کل اینا قطعی نیستن دختر عموم پزشک زنان هست خودش میگفت رژیم درمانی کردم برا بچه دوم که پسر بشه ولی نشده البته رژیمش بر خلاف این چیزی بود که من تحقیق کردم بنده خدا خودش تا تونسته بود گرمی خورده بود منم چیزی نگفتم چون خودش پزشکه 

الان شما خودت چرا دهنت بازه و سوالی ازت نشده داری حرف میزنی؟؟اینجا برای تبادل نظره. هر کسی نظرشو میگ ...

خانوم گلابی من اصلا باشم کاری داشتم 

بابا من به اسی گفتم دعا کن من دختر دارشم 

منم دعا مکینم توام پسر بیاری 

حالا میفهمم چرا آنقدر بعضی ها باخونواده ی همسرشون نمیسازن 

واقعا چون تو حرف و یا کاری که بشون ربط نداره دخالت میکنن

مثلا یک خانوما برای طرز فکر من تاسف میخورد من جوابش رو دادم 

به شما چه ربطی داشت که منو ریپ  کردین؟؟؟

البته چالش خوبی برای من شد بیشتر باید روی خودم کار کنم 

چون در هرصورت هستن کسانی که....بگذریم 

یاعلی مدد

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چون استارتر مثل شما بی ادب نیست که تو تبادل نظر به کسی بگه فضول

خوبه خودت برداشتی حرفو😂😂😂

دقیقا به یکی مثل تو حتمااااا باید بگه چون دیگه فوضولی ام اندازه داره🤗

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
همینه که جهان سومی شدیم دیگه.با وجود افکاری مثل تو

جهان اولیامون خوبن که سگ بزرگ میکنن یا ژاپنی ها که تو پیری با ربات زندگی میکنن 

شاید نعوذ بالله از خدا هم بهتر میفهمید 

حالا شما ازدواج کردی بچه نیار ببینیم جهان اولی بودن چه حسی داره

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
به خوراکشون موقع اقدام ربط داره شاید اون موقع مثلا مادرتون گرمی زیاد خورده باشن  در کل اینا قط ...

اره دقیقا

منم پسر دوست دارم چون نه داداش دارم نه تو فامیل کسی داداش داره همه از دم دختریم

ولی همسرم دختر دوست داره 

در نتیجه هیچ کاری ازم بر نمیاد تا ببینم خدا چی میخواد چون هر چی من بخوام همسرم همکاری نمیکنه مثلاماست خیلی میخوره هفته ای یه دبه گفتم ماست نخور دختر میشه بچت . الان کرده هفته ای دو دبه 😁🤣

هر چند الان به بچه دار شدن فکر هم نمیکنیم بیشتر واسه فان میگم 😁

وای نگووو الان به توام فحش میدن. اصلا این چیزارو متوجه نمیشن اینا.😂

حتما پولشو داره که سه تا میخواد بیاره کسایی که ندارن باید بشینن غصه اینده بچه هاشونو بخورن