2777
2789
اسیو قورت ندید....شما چیکار دارید که چرا پسر میخاد یا حتی سومی یا دهمی!!!!!!! بهتر نیست الکی روشن فک ...

همون کافیه یکی تاپیک بزنه بگه پسر می خوام یا مثلا بچه سوم می خوام باردار بشم چنان میپرن بهش انگار اینا می خوان خرجش رو بدن خب حتما فکرش رو کرده یا وضیعت مالیش خوبه که می خواد بیاره اگه همین اسی دختر می خواست همه میگفتن اخی انشالله خدا بهت یه دخمل بده دخمل یه چیز دیگه است 😐😐😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
[QUOTE=203483667]اتفاقا من یه پسر دارم، دو سالم بخاطر تحصیلات شوهرم ژاپن زندگی گردم. هم شخصیتشون بهت ...

ولش کن بابا تازه دیروز عضو شده معلوم نی از کجا اومده دنبال دعواس فقط بیخیال جوابشو ندید

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😁😁 نه گلم خدا به هر کس عقل داده ازدواج مستحب مؤکده و فرزند آوری مستحب  خداوند ازمون خوا ...

حرفتون واقعا درسته 

من واقعا تنها بزرگ شدم 

شرایط عقلی و زندگی هم میتونم و از خدا بچه ی زیاد و عاقل و صالح میخوام دیگه اینکه چرا و چون نداره که 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
همون کافیه یکی تاپیک بزنه بگه پسر می خوام یا مثلا بچه سوم می خوام باردار بشم چنان میپرن بهش انگار ای ...

هرکیم مخالفشون باشه میشه جاهل و دیوانه!!!!!!!!!!

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
ببین، اصلا نمیگیری چی میگما این داره میگه دوتا دختر داره میخواد انقد بیاره پسر بشه بیخیال همینکه ...

من اصلا نخوندم کامنت قبلی هارو 

ولی این حرف شما ک جهان سومی و  اولی بودن رو هی میگید  و یه چیز اشتباه رو  بهش نسبت میدین دیدم و خواستم اگاهتون کنم

موفق باشی  

همون کافیه یکی تاپیک بزنه بگه پسر می خوام یا مثلا بچه سوم می خوام باردار بشم چنان میپرن بهش انگار ای ...

خخخخخ 

ببین باورت میشه من میترسم اینجا بگم سومی رومیخوام؟ 

میترسم غمگینم کنن چون زود میان میگن حالا توی این کرونا و مرگ میر و پرچم سیاه و طالبان و داعش و کم آبی و زلزله........ :-/

واقعا غمگین و ناامید،نباشید 

بابا خدا بزرگه 

مرگ و زندگی دست اونه 

ای،بابا اسی خدا خیرت بده ولی کلی خندیدم

نه هیچ آنچنانی وضعمونم خوب نیست شاید من بیشتر زیاده خواهم 

خب اگه وضعت خوبه ای وی اف انجام بده چون رژیم چرته اگه هم وضعت خوب نیست اون دوتای دیگه رو بدبخت نکن که از شکمشون بزنی بدی به این یکی که معلوم نیست پسره یا دختر 

خخخخخ  ببین باورت میشه من میترسم اینجا بگم سومی رومیخوام؟  میترسم غمگینم کنن چون زود میا ...

اره دیگه به نظرم این مسئله شخصیه من الان دومی رو با کلی دوا درمون باردارم بعضی موقع ها میگم شاید اشتباه کردم با اینکه خدارو شکر دستم به دهنم میرسه واقعا بچه دار شدن سخته خب کسی که دنبال سومیه حتما وقطعا همه چیز رو در نظر میگیره 

خخخخخ  ببین باورت میشه من میترسم اینجا بگم سومی رومیخوام؟  میترسم غمگینم کنن چون زود میا ...

عزیزم ، من خودم زنم. بچه دوست دارم. 

نه مشکل روانی و نه عقده دارم

تمام حرفم این بود، اولا بخاطر حرف مردم که میگن فلانی پسر نداره یا دختر نداره و فلان، بدن خودمونو داغون نکنیم. یه مادر اول از همه باید خودشو دوست داشته باشه، باید سلامت باشه تا بتونه از بچه هاش محافظت کنه. بعدشم نظرم اینه آدم امکاناتی که میتونه تو این شرایط به سختی در اختیار دوتا یا یدونه بچش بذاره، نصفش نکنه واسه یه بچه سوم یا چهارم

همه جبهه گرفتن واسه نظر من ، توهین کردن که این فضوله و میپره(حرف زشتیه واقعا مگه من سگم)

وگرنه هر کسی اختیار بدن و زندگی خودشو داره

هر زایمان بدن زنو کلی داغون میکنه

بعد همون مردامون میان میگن اه، تو که همش مریضی

نمیگن بچه آوردی

متاسفانه اینجا اگه یکی از روی دلسوزی واسه حق زنا حرفی بزنه میشه فضول

اره دیگه به نظرم این مسئله شخصیه من الان دومی رو با کلی دوا درمون باردارم بعضی موقع ها میگم شاید اشت ...

حق باشماست واقعا سخته 

بازدید همه چیز رو در نظر گرفت همه چیرو 

خوراک پوشاک تربیت تفریح محیط خانواده خواب راحت 

خدا کمکت کنه عزیزم ناراحت نباش اومده خوش اومده

عزیزم ، من خودم زنم. بچه دوست دارم.  نه مشکل روانی و نه عقده دارم تمام حرفم این بود، اولا بخا ...

خب ببینم خانوم 

بتمرک ووبشین و بفرمایید ی معنی داره 

این پست شما واقعا منطقی و درسته 

نحوه ی،بیان خیلی مهمه