2777
2789
شما نباید بخوری همسرت باید اسپرمش رو با کیفیت کنه  تعیین جنسیت با آقا هسش نه خانوم

یعنی اسپرم بی کیفیت دختر میشه؟!!!!!!

هر کی زشت‌میشه میگن بچه اش دختره

هر کی بالا میاره‌میگن دختره

اسپرم با کیفیت هم‌پسر میشه

کی این‌حرفا تموم‌میشه؟

پسر و دختر هیچ ربطی به کیفیت اسپرم‌نداره.

پسرداریم که از۱۰۰تادختر برا پدرمادرش همدلترودلسوزتره این پیش فرصای ذهنتونو بریزید دور بچه رو ...

خب باشه 

من میخوام اینجوری فکر کنم 

شما ازکجا میدونی بابام درست تربیت نکرده؟

اتفاقا داداشام میگن هرچه داریم از بابامونه 

اما صبح تا آخرشب سرکارن وقت عصاره گیری واسه بابام ندارن 

ای بابا 

من دوست دارم به اسی بگم برام دعا کنه دختر بیارم 

چه ربطی به تربیت داره

اللهم عجل لولیک الفرج ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اسپرم بی کیفیت دختر میشه؟!!!!!! هر کی زشت‌میشه میگن بچه اش دختره هر کی بالا میاره‌میگن دختره ...

اسپرم دختر بی کیفیت نیست

مهم اینه دخترا میتونن تو شرایط سخت کیفیتشونو حفظ کنن

ولی پسرا نمیتونن به خاطر همین از این اصطلاح استفاده میکنن 

یعنی اسپرم بی کیفیت دختر میشه؟!!!!!! هر کی زشت‌میشه میگن بچه اش دختره هر کی بالا میاره‌میگن دختره ...

وای خدای من

اینا پایه علمی داره چرا انقدر دربرابر همه چی جبهه میگیرید وقتی اطلاعاتی ام ندارید ماشالله🙄

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اسپرم دختر بی کیفیت نیست مهم اینه دخترا میتونن تو شرایط سخت کیفیتشونو حفظ کنن ولی پسرا نمیتونن به ...

کلا اسپرم بی کیفیت منجر به لقاح نمیشه یا اگه بشه سقط میشه. اصلا یکی از دلایل سقط جنین در خانمها‌ اسپرم بی کیفیت هست. 

پس هر نوزادی چه دختر چه پسر که به دنیا بیاد اسپرمش با کیفیت بوده. 

واقعا موندم تو طرز فکرشون. بچه میارن که ازشون نگهداری کنه🤦‍♀️ همشونم از دم دکترن. اینو بخور اونو نخ ...

نخیر من نمیخوام کسی ازم نگه داری کنه 

من میخوام دختر داشته باشم 

دلیلشم به کسی ربطی نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
کلا اسپرم بی کیفیت منجر به لقاح نمیشه یا اگه بشه سقط میشه. اصلا یکی از دلایل سقط جنین در خانمها‌ اسپ ...

اصلا کامنتی که من نوشتم رو خوندی یا نه ؟؟؟؟ الکی واسه خودت چیزایی که خودم میدونم رو  فرستادی؟

من چی نوشتم برو یکبار دیگه بخون .  چهار تا هم نفس عمیق بکش 

وای خدای من اینا پایه علمی داره چرا انقدر دربرابر همه چی جبهه میگیرید وقتی اطلاعاتی ام ندارید ماشال ...

کاملا اطلاعات دارم. و اسپرم بی کیفیت یه چیز دیگه است. 

بهتر بود از کلمه  دیگه ای استفاده میکردی شما که اینقدر ادعای علم و دانش داری. 

اره باریکلاخاموش باش بهتره بقول یکی میگفت بلدنیستی حرف بزنی     حرف نزدنم بلدنیستی! حال ...

همون یه نفر میگفت فوشو بندازی زمین صاحبش بر میداره اینم نقل تو 😂😂😂😂

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
بله. ولی جمله ی (فلان زن دختر زاست یا پسرزاست) کاملا اشتباهه، جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه

یه جورایی میشه گفت درسته این جمله چون در نهایت مرد اسپرم دختر و پسر رو می‌فرسته داخل رحم این رحم زن هست که با توجه به شرایطش کدوم رو بارور کنه شاید بعضی از خانمها رحمتشون محیطش بیشتر اسیدی باشه و دختر دنیا بیارن یا برعکس. که اینم با تغذیه تا حدودی قابل اصلاح هست.ولی در کل برچسب زدن به زن یا مرد پسندیده نیست. دختر را و پسر زای مطلق وجود نداره 

کاملا اطلاعات دارم. و اسپرم بی کیفیت یه چیز دیگه است.  بهتر بود از کلمه  دیگه ای استفاده ...

من نگفته بودم

بهتره همدیگرو نخوریم🤗

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چرا بعضیا انقدر گارد گرفتن!

خب بنده خدا دلش میخواد از دو جنس داشته باشه.نگفته از دختر داشتنم پشیمون و ناراحتم که!

عزیزم طب سنتی برو.خیلی از روش ها تو گوگل هست ولی بری که مشاوره هم بگیری بهتره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره