2777
2789
ولی تو واون میفهمین چی میگین😂😂😂😂😂حالتون واقعاخوب نیس تومیای جواب ذهنی خودتومیدی...جوابی که اصل ...

خودت به خودت میگی دیوااانه؟😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂الله اکبر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا ی کمک خاسن مونده بخورنش بعضیا 

بچه میخاد چ ربطی ب قرن ۲۱ داره چون دنیا پیشرفت کرده کسی بچه نیاره دلش میخاد نسلش ادامه داشه باشه کمک نمیکنید نظری ندارین روحیش خراب نکنید تخریب نکنید باش شما بچه نیار روشن فکر بمون....

اسی شوهرت سه ماه قبل اقدام حتما ویتامین ای خارجی قرص ویتامین سی جوشان و ویتامین دی بخوره بعد براش یه معجون ماماند درست میکنی ترکیبات پودر دارچین زنجبیل میخک پسته بادوم هندی عسل پودر نارگیل فراوون خرما همه رو میکس کن هر روز ناشتا دوقاشق بخور توهم بخور خودت تخم هویج دم کن ناشتا بعداظهر چوب دارچین اصل دم کن شب هم زنجبیل اگه میخونی ادامه شو بگم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
پسرداریم که از۱۰۰تادختر برا پدرمادرش همدلترودلسوزتره این پیش فرصای ذهنتونو بریزید دور بچه رو ...

واقعا موندم تو طرز فکرشون. بچه میارن که ازشون نگهداری کنه🤦‍♀️ همشونم از دم دکترن. اینو بخور اونو نخور. تو این بشین. بااین بشور

هیچکدوم از این روشها و رژیم ها صد در صد نیست ولی تجربیات خودم و اطرافیان رو میگم براتون 

مرد باید طبع گرم داشته باشه پس به شوهرت تا میتونی گرمی بده عسل و دارچین و ...

زن باید طبع سرد داشته باشه پس خودت سردی بخور چون اسپرم پسر خودش گرمه اگه بدن شما هم گرم باشه اسپرم پسر رو از بین میبره و اسپرم دخترا مقاوم تر هست باقی میمونن 

این نکته رو حتما انجام بده اصلا اصلا ترشی و سرکه نخور از شش ماه قبل از اقدام ترشی نخور 

در زمان اقدام از تشت ابگرم و جوش شیرین استفاده کن تا محیط قلیایی بشه 

ی دعا توی مفاتیح هست برای پسر دار شدن اونم بخون و توکل کن 

درسته جنسیت بچه رو مرد تعیین می‌کنه ولی محیط رحم زن هم ربط داره چجوری باشه اگر اسیدی باشه اسپرم پسر ...

بله. ولی جمله ی (فلان زن دختر زاست یا پسرزاست) کاملا اشتباهه، جنسیت بچه رو مرد تعیین میکنه

هیچکدوم از این روشها و رژیم ها صد در صد نیست ولی تجربیات خودم و اطرافیان رو میگم براتون  مرد ب ...

عزیزم‌مطمینی زن باید سردی بخوره من برعکسشو شنیدم؟!!

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔

بچه های  برای پسر باید اصلا ببخشید ببخشید  محل تولید اسپرم گرم نباشه شورت تنگ واستخر و اینا قبل نزدیکی هم یخ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

من یادمه مادرم سر خواهرم یه کتاب داشت به اسم : "دختر یا پسر"

طبق همون برنامه ها پیش رفت  هر کار کرد  بچه دار نشد حدود دو سال ... 

میگفت  یکبار رعایت نکردم و بچه دار شد .و خواهرم چشم به جهان گشود

و اونم دختر شد 🥲🤣🤣🤣خیلی خندیدم

فکر کنم خدا اصلا نمیخواست 🙂

پسر یا دختر

دخترمیخوام اگه خداصلاح بدونه‌ یه پسر دارم اولی رو هم واقعا ازخدا پسرمیخواستم شد خداروشکر الان روحیم برا دخترداشتن خوب شده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم‌مطمینی زن باید سردی بخوره من برعکسشو شنیدم؟!!

رحم زن هرچی گرم‌تر بشه احتمال پسر شدن بیشتره