2777
2789
عزیزم خیلی وقته که ثابت شده جنسیت بچه توی بدن مرد تایین میشه و خوراکی ها و درمان ها فقط جنبه تلقینی ...

ینی این ک میگن فلانی پسر زاس یادختر زا 

اینا ربطی ب خود زن نداره اصن؟؟

تو خوب باش..🌱💛نزارخوبا تموم شن..🧚‍♀️🙃🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خودتوانداختی وسط چیزیکه اصلامتوجه نشدی وحتی حاصرم نیستی سوال بپرسی  رودرموردش یه حرفی توهو ...

@نی_نی_یار_3‍ ببخشید ایشون خیلی بی ادبه تعلیقش کنید  

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ببین خودتوانداختی وسط چیزیکه اصلامتوجه نشدی وحتی حاصرم نیستی سوال بپرسی  رودرموردش یه حرفی توهو ...

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم بدون در شان من نبوده هم کلام بشم باهات وگرنه جواب برای امثال تو فراووونه

عزیزم اینجا پتو میخواد یه تاپیک دیگه میره میگه لباس میخوام بعدی میگه پوشک میخوام . اگه نمیتونه تامین ...

یه بار رفته بودم داروخانه یکی از دوستانم

یه خانم دم در ایستاده بود

گفت خانم توروخدا بچم شیرخشک میخواد از گشنگی داره میمیره و التماس و گریه و زاری که برام یه شیر خشک بخر

رفتم داخل و گفتم یه شیرخشک هم به حساب من به این خانم بدید

دوستم گفت این خانم هر روز از صبح اینجا می ایسته

هرکس رو میبینه همینجوری گدایی میکنه ازش ،بعد میاد شیر خشک رو بهمون پس میده میگه به جاش بهم پولش رو یا کرم و لوازم ارایشی بدید

همه مدل تکدی گری اومده،باید خیلی احتیاط کرد

سعی کنیم نیازمند واقعی رو پیدا کنیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ینی این ک میگن فلانی پسر زاس یادختر زا  اینا ربطی ب خود زن نداره اصن؟؟

واقعاهنوزنمیدونی؟

نکنه توهم مثل مردم ۵۰۰سال پیش فکرمیکنی بچه چون ازشکم زن درمیاد   زن مشخص میکنه چی دربیاد؟

خب معلومه که زن ومرد توتعیین جنسیت نقش دارن...ونقش بیشترمردداره که کروموزوم ایکس  یا وای بفرسته

ولی محیط رحم هم اثرداره...تاحدودی

اسی تا خدا نخواد نمیشه زن داداش جاریم ۲تا دختر داشت برای سومی یکسال رژیم گرفت و دکتر رفت الان دختر س ...

ماهم یکی داشتیم۵سال پیش ۱۳تومن هزینه کرده دقیق یادم نیست بچش دخترشده پسرمیخواست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به نظرم استرس نداشته باشید هرکس رو دیدم خیلی نگران بوده که بچش دختر نشه،دقیقا دختر شده اما هرکی بی ...

به نظر من که بر عکسه من دختر دوست دارم جفت بچه هام پسرن جاری هام پسر دوست داشتن بچه شون دختر هر کی پسر میخواد دیونه است من دو تا پسر دارم روزگارم رو سیاه کردن پسرام 

ینی این ک میگن فلانی پسر زاس یادختر زا  اینا ربطی ب خود زن نداره اصن؟؟

اگه زن به ارگاسم برسه یا نرسه ربط داره 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم بدون در شان من نبوده هم کلام بشم باهات وگرنه جواب برای امثال تو فراووونه

نمیتونی جواب بدی

سعی کن هول نشی

اول ببین طرف چی میگه بعد سینه سپر کن جواب بده

من بی ادبی نکردم...توبی ادبی کردی وجوابتودادم

خخخ همه ی اینا رو داشتم .اما دل مادره دیگه    

کاش واسه دومی تلاش میکردی پسر میشد😅

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...