2777
2789
بنظرم پول اون خوردنیارو رو دکتر روانشناس برای خودت خرج کن 

ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ۴ تا خواهریم 

چرا روانشناس

خب دوست داره از هردو جنسیت بچه داشته باشه چه ایرادی داره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دقیقا؟! منم دوتا دختر دارم اتفاقا آرزوم بود دو تا یه سه تا دختر داشته باشم. اما دلیل نداره دلم پسر داشتن هم نخواد هرچند ناراحت هم نمیشم اگ نداشته باشم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان میان خودت رو میخورن🥴

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

قطعی راهش کهivfهست اما میتونی با رژیم غذایی وکیت احتمالش ببر بالا

برای رژیم حداقل دوماه قبل اقدام شروع کنی گرمونه موز خرما انگور خربزه خیارشور غذاهای دارای پتاسیم وسدیم احتمالش زیاد میکنه

غذاهای کلیسم دار و منیزیم دار احتمال دختر زیاد میکنه پس لبنیات اینا نباید بخوری

با جوش شیرین وآب که رقیق شده بشوری خودت هم خوبه از کیت تخمک گذاری هم استفاده کن حتما

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ابجیا کسی میتونه توی خرید سیسمونی کمکم کنه دشک و پتو رو نمیتونم بخرم.😔 هزینشو نمیخام خودتون بخرید ب ...

۲ساعته عضو شدی . درخواست کمک ممنوعه . تشک و پتورو هروقت دستت باز شد بخر از ملافه چندلا استفاده کن

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شمایی که حتی نمیتونی تشک بخری چرا اصلا حامله شدی مواظب نبودی داری ظلم میکنی 

پیش میاد دیگه. شایدم ناخواسته بوده

موندم تو کار اینا که ۳ یا ۴تا میارن

فردا اون بچه ها خونه و جهیزیه و وسیله و خرج تحصیل و زندگی نمیخوان؟