2777
2789
عنوان

خیلی زشتم خیلی زیاد خییلیییی

331 بازدید | 15 پست

واقعا نمیدونم چ غلطی کنم 

صورتم گرد و تپله ( ن از اون تپلای خوشگل خودمم عاشق صورت تپلم ولی برا خودم افتضاحه خودم لاغرم فرم صورتم اینه)

ابروهام فرمش خیلی بده شبیه پرانتزه 

چشام خیلی ریز و افتادس 

ابروهام افتادس (خیلی غیرعادیه طوری ک با دستم میدم بالا دیدم بهتر میشه)

چونه اصنننن دارم به خاطر این دماغم خیلی گندس نیم رخم میشم قشنگ معلومه چونه ندارم و غبغبم میزنه بیرون 

خسته شدم انقد مسخرم کردن کسی باهام دوست نمیشه نگید اخلاقت خوب باشه اوکیه من اضطراب اجتماعی دارم خیلی خجالتی و درونگرام و عصبی و بی نمک و اینا دق میکنمممم بخدا 😭😭😭

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس

نمیتونم خواهر

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

عکس گذاشتی لایک کن

عکس نمیتونم بزارم گلم

اعتماد بنفس نداریمنم همینطورم شبیه عنم

آدم باید خوشگل باشه ک اعتماد به نفس داشته باشه 

من ن تنها خودم بلکه دیگرانم میگن زشتی

جراحی پلاستیک

پول ندارم

عزیزم من چند وقت پیش عکسای قبل عملمو دیدم شبیه کاریکاتور بودم و خودم نمیدونستم هیشکی بم نمیگفت 🤣

عمل کن 

الان همه حداقل یه عمل کردن یا ژل زدن ب رو نمیارن

پولاتو جمع کن شده طلا بفروش 

عمل بینی 

عمل لیفت کامل پیشانی

ژل چانه

نمیدونم شایدم هیچکدومو لازم نداری ولی اگر لازم داری حتما عمل کن

گناه نکردیم ک نچرال پرفکت نیستیم

عزیزم من چند وقت پیش عکسای قبل عملمو دیدم شبیه کاریکاتور بودم و خودم نمیدونستم هیشکی بم نمیگفت 🤣عمل ...

مایی ک پول نداریم طلا از کجا بیاریم که بفروشیم خواهر😂💔

کوردم🌱

برو عکس رهبران بزرگ تاریخ تا به الان رو ببین

همه بینی بزرگ دارن و...

آخه قربونت برم ما فوقش ۶۰. ۷۰ سال تو این عالمیم

اما اونور عمرمون اندازه ی عمر خداست

حالا بشین فک کن ببین هدف مون از اومدن به این دنیا چی بوده

من بت میگم

رشد روح 

روحتو بزرگ کن

و خودتو دوست داشته باش

اونوقت بقیه م دوستت دارن

هر چند بقیه مهم نیستن

جز اون بالاسری💚

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

وقتی خودت اینو باور کردی که زشتی چه انتظاری از بقیه داری؟ اصلا کی گفته کسی زشته ،به نظرم رو اعتماد بنفست کار کن باور کن اعتماد بنفس خیلی روی چهره تاثیر داره یه آدمایی هستن که واقعا چهره معمولی ای دارن ولی بخاطر اعتماد به نفس و کاریزماتیک شون به چشم همه زیبا و جذاب میان آنقدر به خودت نگو زشت تازه من فکر میکنم خیلی بانمکی با این مشخصاتی که از خودت دادی