2777
2789

تو ریحانه بهشتی کامل گفته

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکن بابا‌. تو این کرونا اعصابت میکشه. ما چند روز پیش بیمارستان بودیم طبقه پایین پر کرونایی یه خانومه با نوزاد اون وسطا میرفت پشت من میلزرید بچه اش زردی داشت میرفت آزمایشگاه 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ابجیا کسی میتونه توی خرید سیسمونی کمکم کنه دشک و پتو رو نمیتونم بخرم.😔 هزینشو نمیخام خودتون بخرید ب ...

باید صبر میکردی شرایطت جور بشه گلم بعد اقدان میکردی.واجب نیست  پتو و تشک عزیزم.یه پتو دو لا کن بذار زیرش.پتو خودت هم بکش روش.

ابجیا کسی میتونه توی خرید سیسمونی کمکم کنه دشک و پتو رو نمیتونم بخرم.😔 هزینشو نمیخام خودتون بخرید ب ...

ما بدترین روزارو میگذروندیم ولی هیچوقت گدایی نکردیم 

خودمم الآن ساختمون نظافت میکنم ولی خب باز شاید جای شما نیستم نمیدونم🤷

بنظرم پول اون خوردنیارو رو دکتر روانشناس برای خودت خرج کن 

چرا خرج دکتر دلش میخواد اصلا هم ربطی نداره به این چیزا حالا اگه گفته بود دختر بازم همینارو میگفتی حقشه دلش میخواد این یکی پسر باشه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

پتو و دشک واجب نیس اگه نمیتونی نخر از پتوهای خودتون استفاده کن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
 کتابه؟ منظورت

اره کتاب خوبیه مطالب جالبی داره

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!