2777
2789

برای همین امروزه راهنمایی ورانندگی هم تعطیله رفتم راه ندادن برگ جریمه رو افسر نوشته برای امروز صبحه شما راه حلی به ذهنتون میرسه که من بعد تعطیلات چطور ثابت کنم از شهر بیرون نرفتم

خدایا مسافر 

🤣🤣🤣🤣

ببین رفته باشی خب باید از عوارضی ها رد شده باشی دیگه

اونا اگر فیلم دارن نشون بدن

حتما جاب جا نوشته

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه ما هم اومده بود همسرم رفت راهنمایی رانندگی اونجا گفتن هنور جریمه ثبت سیستم نشده هر موقع ثبت شده کارت ملی و کارت ماشینو بیارین

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
مبلغش هم یک میلیون تومنه برای منع تردد بین استانی

احتمال داره یا اشتباه نوشته باشه یا ماشینی پلاکش نزدیک ب شما بوده باشه دستکاری کنه

🤣🤣🤣🤣 ببین رفته باشی خب باید از عوارضی ها رد شده باشی دیگه اونا اگر فیلم دارن نشون بدن حتما جا ...

آخه افسر نوشته توپیامک نوشته دوبرگی مملکت که صاحب نداره واسه یه میلیون جریمه ما که نمیان دوربین چک کنن😢😢واسه آشناهامون پیش اومده قبلا میگن باید پرداخت کنی ولی این دیگه واقعا مبلغش زیاده

خدایا مسافر 
واسه ما هم اومده بود همسرم رفت راهنمایی رانندگی اونجا گفتن هنور جریمه ثبت سیستم نشده هر موقع ثبت شده ...

مال ما خورده به تعطیلات اصلا راه ندادن بریم داخل راهنمایی رانندگی

خدایا مسافر 
آخه افسر نوشته توپیامک نوشته دوبرگی مملکت که صاحب نداره واسه یه میلیون جریمه ما که نمیان دوربین چک ک ...

نه برای ما پیش اومده بود برا بابام

پاک شد از جریمه ها

زیر بار نرو