والا خسته شدیم گلو درد و اسهال استفراغ شمارو ما نمیتونیم حل کنیم تورو قران روحیمون رو خراب نکنین ماها ب حد کافی درد داریم میرین میگردین میایین اه و نالتون رو ب دل ما میکنین ای وای خالم ای وای عمم مرد فلانم بهمان شد تورو خدا ول کنین ب ما حمله کنن بهتر از این تایپک هاس ک میزنین
همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم ماها زخم خورده ایم دادا
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی رحمیه محضه که بخواید بقیه رو از درد و دل کردن محروم کنید اینجا کلاً واسه همین چیزاست اگر ا ...
اینجا بیمارستان نیست من نمیتونم اسهال و سرفه کسی رو درمان کنم یا دیگران چ بی رحمی بی رحمی اینه میره میشینه توکوچه با همسایه ها ور ور صحبت میکنه میاد میشینه تو خونه میگه نفسم بالا نمیاد خب ما چیکار کنیم نشستیم خونه ک اینا بریزن کف بازار بیان اح و ناله
همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم ماها زخم خورده ایم دادا