2777
2789
عنوان

کاش این تایپک کرونارم ممنوع کنن

121 بازدید | 15 پست

والا خسته شدیم گلو درد و اسهال استفراغ شمارو ما نمیتونیم حل کنیم تورو قران روحیمون رو خراب نکنین ماها ب حد کافی درد داریم میرین میگردین میایین اه و نالتون رو ب دل ما میکنین ای وای خالم ای وای عمم مرد فلانم بهمان شد تورو خدا ول کنین  ب  ما حمله کنن بهتر از این تایپک هاس ک میزنین

همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم  ماها زخم خورده ایم دادا

ممنوع نیس؟؟خیلیاشونو میبینم میترکن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؛ يكيش خود من ك كلي تاپيك راجع بش زدم و ميدونم اشتباه بود چون استرس وارد كردم ب بعضيا ؛ اينجا جز حرفاي خاله زنك بازي چيزي نميگن ك ب دردمون بخوره ؛ و اين بيماري چيزي نيست ك كسي بتونه از رو تجربه بهمون كمك كنه ؛ كاش ديگه اسمشو جايي نبينيم ك ديگه داريم رواني ميشيم از نگراني 

بی رحمیه محضه که بخواید بقیه رو از درد و دل کردن محروم کنید  اینجا کلاً واسه همین چیزاست اگر ا ...

اینجا بیمارستان نیست  من نمیتونم اسهال و سرفه کسی رو درمان کنم یا دیگران چ بی رحمی بی رحمی اینه میره میشینه توکوچه با همسایه ها ور ور صحبت میکنه میاد میشینه تو خونه میگه نفسم بالا نمیاد خب ما چیکار کنیم نشستیم خونه  ک اینا بریزن کف بازار بیان اح و ناله

همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم  ماها زخم خورده ایم دادا
واقعا ؛ يكيش خود من ك كلي تاپيك راجع بش زدم و ميدونم اشتباه بود چون استرس وارد كردم ب بعضيا ؛ اينجا ...

منم همین طور بقران بریدم

دیگه چی ممنوع بشه عزیزم؟! بگید ببینیم آخرش چیزی برای حرف زدن میمونه .

چرا نمونه خانوما عکس شام نهار گل گیاه جوک  روحیه میدن بهمون چرا یکی ب اونا اعتراض نداره

اینجا بیمارستان نیست  من نمیتونم اسهال و سرفه کسی رو درمان کنم یا دیگران چ بی رحمی بی رحمی اینه ...

خب شما وارد تاپیکش نشو و نظری نده حتما یکی بهشون کمک میکنه که تاپیک میزنن 

درکل کسی بابت تاپیکایی که میزنه تا وقتی که خلاف مقررات سایت نباشه چیزی به شما بدهکار نیست

خب شما وارد تاپیکش نشو و نظری نده حتما یکی بهشون کمک میکنه که تاپیک میزنن  درکل کسی بابت تاپیک ...

من وارد نمیشم ولی روحیه همه واس من مهمه اینجا روحیه همه رو ب گند میکشن