2777
2789
عنوان

چرا نمیفهمن نباید بیان شمال😭کی باید به این تهرانیها بفهمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
دلیل نمیشه تهران از همه جا وضعیتش بدتره از همه شهرام تردد دارن بهش شلوغترین شهرم هس  ماهم بخاط ...

ببین من چند بار گفتم کلاااا قرنطینه کنند 

الودگی هوا با این کرونای لعنتی فرق  دارهههه

به خدا فرق داره

اونی که میگی مهاجرته اون جریانش فرق داره

مگه الان من دلمنمیخواد برم مشهد

به خدا خیلییییی دلم میخواد خیلیییییی

مگه رفتن ما به مشهد برتی مشهدی ها درامد نداره

خیلی هم داره

ولی میگم کروناست خطرناکه نباید رفت

خود مشهدم اوضاعش داغونه

ببین من چند بار گفتم کلاااا قرنطینه کنند  الودگی هوا با این کرونای لعنتی فرق  دارهههه به ...

منم پانمیشم بیام شمال الان خونمم ولی فحاشی کردن و بی فرهنگ و بیشعور گفتنو همه تقصیرام گردن تهرانیا انداختن کار درسی نیس 

مال کرونا و الانم نیس همیشه مردم شمال از تهرانیا طلبکار بودن و توهین میکردن زشته ی سری رفتارا ما همه انسانیم انقد منطقه پرست بودن زشته 

نمیشه هم پول تهرانیا رو دوس داشته باشن بهشون خونه و ویلا و اجناس دو سه برابر قیمت بدن هم بهشون فحاشی کنن که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پانمیشم بیام شمال الان خونمم ولی فحاشی کردن و بی فرهنگ و بیشعور گفتنو همه تقصیرام گردن تهرانیا ا ...

من فحاشی نکردم

فکر کنم اصل موضوع رو متوجه نمیشی عزیزم که حرف من چیه😔😔

من فحاشی نکردم فکر کنم اصل موضوع رو متوجه نمیشی عزیزم که حرف من چیه😔😔

متوجه شدم ذکرم کردم من همسر خودم اصن شمالیه با اینکه کلی کار داریم اونجا ولی نیومدیم سر کرونا 

ولی بحث من اینه به خاطر ی عده اقلیت نباید به مردم ی شهر توهین کرد و اونارو مقصر تمام اتفاقات بد خودشون بدونن و فحاشی کنن

شمارو نگفتم عزیزم اگه دقت میکردی به بقیه دوستان بودم که تو همین تاپیک بیشعور و بی فرهنگ و چیزای دیگ ...

من از اوضاع کشور خیلی ناراحتم

همه تحت فشاریم از همه نظر

الان اصلا از اینکه مردم به جون هم بیفتن خوشحال نیستم

یکسری میگن چرا میرید مسافرت

یکسری میگن چرا مراسم محرم میگیرید

یکسری میگن چرا مهمونی میگیرید چرا عروسی میگیرید

همه هم همدیگه رو مقصر میگیرن

به هم توهین میکنن هیشکی هم نمیخواد قبول کنه مقصره

اوضاع داغونیه

دلم برای مردمم میسوزه

من از اوضاع کشور خیلی ناراحتم همه تحت فشاریم از همه نظر الان اصلا از اینکه مردم به جون هم بیفتن خو ...

من خودم همسرم امشب حالش بد بود سر ی همکار نادونش که عقد گرفته قبل کرونا میترسم کرونا باشه 

خیلی زوره بخدا من ۴ ماهه دیگ عروسیمه تو همون شمال باورت نمیشه هیچ کاری نتونستم برم شمال انجام بدم سر کرونا نمیرم بعد ی عده جشن میگیرن و هیئت میرن هم خودشونو بدبخ میکنن هم ما بدبختایی که رعایت میکنیم

من خودم همسرم امشب حالش بد بود سر ی همکار نادونش که عقد گرفته قبل کرونا میترسم کرونا باشه  خیل ...

چی بگم والله

دیگه مغزم قد نمیده😔😔خدا خودش رحم کنه...یه معجزه ای باید بشه

اسی هدفت از این تاپیک چیه اگه واقعا دلسوز شهر خودت هستی درست حرف بزن  چرا به تهرانیا توهین میکن ...

پیام ها رو بخونی متوجه منظورم میشه

با دوستان صحبت کردم

بخونی کامل این سو تفاهم براتون رفع میشه