2777
2789
عنوان

سلام چرا اینقدر دنیا حالش خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 43 پست
عزیزم شما افغان هستی؟ طالبان کیه چی میخواد چرا اینکارارو میکنه. هیچکس نمیتونه جلوش وایسع؟ 

امروز عکس هموطنان عزیزت که سراشون از از مرد و زن گرفته بودوبریده بودن و برای تشییع کردن و شستن اونا رو مجدد گلوااشونو بخیه زده بودن  حالمو خیلی بد کرد . خدالعنت کنه طالبان رو خدا به هممون رحم کنه هر جا که انسانهای احمق و بی ایمان باشه دنیا اوضاعش همینه .کاش لااقل شما دیگه عزیزی اونجا نداشته باشین که دلنگرانی آدمو میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز عکس هموطنان عزیزت که سراشون از از مرد و زن گرفته بودوبریده بودن و برای تشییع کردن و شستن اونا ...

عزیزم من افغان نیستم اصلا چیزی هم نمیدونم از طالبان و افغانستان. دوست عزیزمون ترنم افغانستانی هستند ازشون در مورد طالبان پرسیدم. ولی خب اصلیت و نژاد اصلا مهم نیست همه آدمیم و دلمون به درد میاد😭

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
کتاب بادبادک باز رو پیشنهاد میکنم بخونید

ممنونم میخونم ژانرش چیه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من میدونم که اونها به راحتی به پسران هم تجاوز میکنند

هیچکس نمیتونه کاری کنه؟؟ 😰

نه. خود افغان ها ازشون میترسن.  بیشتر  درام به نظر میاد. اوضاع افغانستان قبل و بعد از جنگ ...

ممنون حتما میخونم. ببینم طالبان همون داعشه؟ اخه میکشه و سر میبره. بعد مردم نمیتونن تو خونه هاشون قایم شن؟؟ 

ممنون حتما میخونم. ببینم طالبان همون داعشه؟ اخه میکشه و سر میبره. بعد مردم نمیتونن تو خونه هاشون قای ...

یه چیزی مثل داعشه ولی داعش نیست. قوانین خاص خودشون رو دارن.

نه خونه های مردم رو تصرف میکنن. مردم مجبورن فرار کنن

یه چیزی مثل داعشه ولی داعش نیست. قوانین خاص خودشون رو دارن. نه خونه های مردم رو تصرف میکنن. مردم مج ...

چقدر ترسناکن😭

بمیرن الهی. الان به مردم عادی داره ازار میرسونه نکبت؟ کسی جلودارش نیست؟ 

نه عزیزم کسی زورش نمیرسه ازینجا به فاملا گفتیم زودتر دختر هارو عقد پسرهای فامیل کنن تا صالبان نبردشون

نه عزیزم کسی زورش نمیرسه ازینجا به فاملا گفتیم زودتر دختر هارو عقد پسرهای فامیل کنن تا صالبان نبردشو ...

واااااای ینی چی اخه😳😳تا کی اخه