2777
2789
عنوان

چرا تاپیک شمالو تعطیل میکنیییین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 49 پست
انشالله دلتا بگیره به گه توردن بیفته و سفرش زهرش بشه.چون کرونا دلتا دوروزا تودشو نشون میده

حالا نفرین نکن عزیزم،ایشالله به راه راست هدایت بشه اون آدم فاقد شعور 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
 نمیدونن امام رضا ع ضامن اهو بودن.. نه ضامن یابو..... پیتکو پیتکو میان مشهد... لعنت بهشون

دیروز به یه کاربر مشهدی میگفتم نمونه های مثبت کروناییا دلتا بوده چجوری با این اوضاع جرات میکنند مسافرت میرند 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی انسانن؟؟

میگن آروم باش درست تر حرف بزن و فلان

اتفاقا من خودم طرفدار ادب و ادبیاتم

ولی با هر کی باید ب زبون خودش حرف زد دیگه

تو به گاااو(صد رحمت به گاو) بگی عزیزدلم نفسم برو طویله میره؟؟

نههه باید مااا مااا کنی بفهمه

یا به حیوونای دیگه باید بگی هوووششش هوووشههه نیا نیا، برو برو

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
واااا بابا اینا ترس ندارن؟

نه مگه نمیدونی کرونا برای همسایه هست اینا آنتی بادی داره اصلا کرونا نمی‌گیرن فقط ما رو بدبخت می‌کنن همین 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
من شمالو حتی تو خوابمم ندیدم😢

به موقعش میبینی

هیچ خبری نیست تو شمال

ما خودمون با دجود باغ و ویلا و .. نشستیم تو خونه

این ریختن این تو، هیچیو از دست نمیدی نیای شمال، ولی اگه بیای ممکنه خیلی چیزا از دست بره

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
وقتی بی وجدان باشی از جون خودتم میگذری چ برسه ب بقیه...! 

دقیقا کسی که اعتقاد به حق الناس فقط ورد زبونش باشه اما وقتی رعایتش نکنه به هرشکلی از بی وجدانم بی وجدان تره

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

من خودم رشتی هستم.خودم تو خونه ام درو باز نمیکنم حسرت یه تفریح به دلمون موند تواین دوسال اینقدر رعایت کردیم.شوهرم امشب از سرکار اومد گفت خیابونا قفله اینقدر ماشین اومد مسافر هست.میان برامون مریضی میارن.مواد خوراکی رو گرون میکنن.بعدرفتنشون هم ما باید گرون بخریم