2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم رشتم تجربی بود درسمم خیلی خوب بوو ولی حوصله خوندن برا کنکورم نداشتم بخاطر همین رفتم دانشگاه ...

ببخشید میشه بگین معدل کتبیتون چند بود؟

منم شرایطتم دقیق مثل شماست دیپلم تجربی دارم با این تفاوت که میخوام معماری بخونم

شما پشیمون نیستین؟

😶😂
ببخشید میشه بگین معدل کتبیتون چند بود؟ منم شرایطتم دقیق مثل شماست دیپلم تجربی دارم با این تفاوت که ...

نه پشیمون نیستم رشتم خوبه مخصوصا برا تهران که کار برا تدریس خصوصی یا تو آموزشگاه و اینا زیاده فقط یه توصیه دارم بهتون که اگه واقعا علاقه دارید به رشته ای برید بخونید من زیاد علاقه و حوصله این رشتمو ندارم شاید کاردانی بگیرم و ادامه ندم 

معدل کلم هجده و... بود ولی برا کتبی زدم جاده خاکی و اصن درس نخوندم حدودا 14 بود فک کنم 

نه پشیمون نیستم رشتم خوبه مخصوصا برا تهران که کار برا تدریس خصوصی یا تو آموزشگاه و اینا زیاده فقط یه ...

البته من احتمال داره از این شهر خودمون بریم وگرنه کارشناسیمم میگرفتم تنها دلیلش نداشتن علاقه نیس 

فقط بدی رشته های بر اساس سوابق اینه که انتقالی گرفتن ندارید 

مگر مهمانی بگیرید که اونم باید ترم آخر برگردید شهر خودتونو و هزینه شبانه پرداخت کنید در طول دوره مهمان بودن 

نه پشیمون نیستم رشتم خوبه مخصوصا برا تهران که کار برا تدریس خصوصی یا تو آموزشگاه و اینا زیاده فقط یه ...

ببینین من معدل کلم ۱۸:۵۹هست اما معدل کتبیم۱۵:۳۱منم نخوندم برا نهایی انچنان بنظرتون قبول میشم؟من شهرستانم

راستش من به حقوق علاقه دارم اما چون از ازمون وکالتش ترسیدم جرئت نکردم برم سمتش الان حس میکنم بهترین رشته برامن معماری باشه که البته اینم کاردانی هست بعدش باز باید دوباره برا کارشناسی کنکور بدم

😶😂
ببینین من معدل کلم ۱۸:۵۹هست اما معدل کتبیم۱۵:۳۱منم نخوندم برا نهایی انچنان بنظرتون قبول میشم؟من شهرس ...

شرکت کنیید دیگه اگه علاقه دارید قبول شدید که خب نشدیدم انشالله سال بعد 

ولی در کل تا به علاقتون به رشته ای مطمئن نشدید واردش نشید