2777
2789
عنوان

دوباره توهم ام اس گرفتم...وای خدا

936 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها. خسته شدم. ۱۰ تا دکتر رفتم. توی سه ماه دوبار ازمایش رفتم. ازمایش اخرم هفته پیش بود هر چی بود و رفتم ازمایش دادم. حتی لوپوس و رماتیسم و عفونت و التهتب واخلی و. همه چی خوب بود. فقط کلسترولم ۲۵ تا بالا بود.دستام وقتی زیاد گوشی دستم میگیرم گز گز میشه و یکم انگشتام میلرزید. از همینجا استرسم شروع شد و تپش قلب گرفتم. الان گاهی اوقات شبا خارش عصبی هم میگیرم. کسی هست مثل من باشه؟همه دکترا فقط نصیحتم کردن  

همه اینارو ول کن برو روانپزشک وسواس فکری داری منم دارم منتها من گیر میدم رو بچم از,نوزادیش میگفتم این.اوتیسمه حالا الان که ۳سالش شده میگم.بیش فعاله امشبم وقت دکتر دارم دارو برای وسواس باید بخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارو ول کن برو روانپزشک وسواس فکری داری منم دارم منتها من گیر میدم رو بچم از,نوزادیش میگفتم ای ...

مرسی عزیزم. رو خترمم حساسم و شوهرم حتی. شبا میخوابن چک میکنم نفس میکشن یا نه.

مرسی عزیزم. رو خترمم حساسم و شوهرم حتی. شبا میخوابن چک میکنم نفس میکشن یا نه.

خخخ من خداردشکر در اون حد نیستم من فقط میگم مغزش سالم.باشه خخخ رو خودمم هروز گیرم چرا هیکلم.خراب شد چرا موهام ریخت همه اینا بعد زایمانم اینجور شدم درسته هیکل و موهام واقعا بهم ریخت ولی باید قبول کنم شرایط جدیدو واسه همین قبول نکردنه دارم هیییی بدتر میشم تو وسواس

اره میفهمم منم همینطورم خیلی هم استرسی ام 😞

چکار کنم. آسنترا هم میخورم. انگار نه انگار تغییری نکردم به اون صورت...البته تو خودم میریزم. نمیذارم شوهرم و بچم تحت تاثیر استرسم باشن.

خخخ من خداردشکر در اون حد نیستم من فقط میگم مغزش سالم.باشه خخخ رو خودمم هروز گیرم چرا هیکلم.خراب شد ...

وسواس خیلی دیر از بین می ره. باید یجورایی رو خودمون بیشتر کار کنیم خیلی سخته  

وسواس خیلی دیر از بین می ره. باید یجورایی رو خودمون بیشتر کار کنیم خیلی سخته    

دیگه نتونستیم دیگه باید متوسل به دکترا بشیم دارو یه مدت خوردم واقعا خوب بود منتها ادامش ندادم حوصلم نگرفت هی هرماه برم.دکتر 

پیش مشاور باید بریم اینطوری نمیشه

اره من مغز و اعصاب رفتم. چندتا دکتر داخلی. ارتوپد و .... وقتی علایمم و میگم بنظر خودم خیلی مهمه ولی اونا توجه نمیکنن. دکتر اخریه دیگه از دستم خسته شد داد زد گفت اینایی که میگی هیجکدوم علایم ام اس نیستتتتتتت   

دیگه نتونستیم دیگه باید متوسل به دکترا بشیم دارو یه مدت خوردم واقعا خوب بود منتها ادامش ندادم حوصلم ...

دارو ساختاری مشکل و حل نمیکنه. مخصوصا توی این‌دوره کرونا که کلی مشکلات داریم. امروز همکار ادارمون رفت کما بخاطر کرونا. همین که شنیدم دوباره استرس و لرز و تپش قلب گرفتم.

دارو ساختاری مشکل و حل نمیکنه. مخصوصا توی این‌دوره کرونا که کلی مشکلات داریم. امروز همکار ادارمون رف ...

همون دیگه واقعا ماها که وسواس داریم این شرایط,بدترمون.میکنه و به نظرم.باید یه چیزی مثل دارو باشه حداقل یه کم.آروممون کنه البته دکتررمن.میگفت ۶ ماه تحت نطر باشی وسواست اوکی میشه

همون دیگه واقعا ماها که وسواس داریم این شرایط,بدترمون.میکنه و به نظرم.باید یه چیزی مثل دارو باشه حدا ...

چه خوب. الان من ۳ ماهه اسنترا میخورم. یکم بهتر شدم ولی توقع بیشتری داشتم.