2777
2789
عنوان

دوباره توهم ام اس گرفتم...وای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 33 پست
خب به دکترت بگو اثر آنچنانی ندیدی حتما یا دوزشو میبره بالا یا یه قرص دیگه میده

از قرص اعصاب وحشت دارم. عوارضشون خیلی زیاده. همینم چون میدونستم سبک هست خوردم.حالا شاید یک ام‌ار ای برم اگه کرونا سبک شد تا خیالمو راحت کنم از این ترس مسخره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قرص اعصاب وحشت دارم. عوارضشون خیلی زیاده. همینم چون میدونستم سبک هست خوردم.حالا شاید یک ام‌ار ای ...

سلام دوستم 

منم میخاستم یه ام ار ای برم اما نرفتم میدونی چرا ؟چون ذهنی که دچار وسواس و خودبیمارپنداری باشه بعد از اون یه بیماری دیگه جایگزین میشه 

اینو طبق تجربه خودم میگم 

من یکسال تمام گفتم اندومتریوز دارم دراخر رفتم سونو مخصوص اندومتریوز پیش بهترین دکتر فکر کردم دیگه راحت شدم 

بعدش باز گفتم hpvدارم رفتم یه تومن ازمایش مخصوص دادم منفی بود 

بعد گفتم سرطان سینه دارم باز رفتم سونو 

گفتم اب سیاه دارم اینو ۳تا دکتر رفتم همچنانم قانع نشدم میگن اشتباه میکنن 

ای روزا هم به لوپوس تیرویید وام اس گیر دادم 

این ام اس دوساله روش توهم دارم .....از بس علاعم دارم 

تا عصبی میشم صورتم وبدنم کرخت میشه انگار مورچه روش راه میره ومیخاره وسوزن سوزن 

پرش پا در خواب 

ویبره مغز وسر بعد از عصبانیت 

تو خستگی تکلمم بد میشه یهو تپق میزنم پس وپیش میگم 

پاهام کلا اززانو سنگینه 

چشمام یهو انگار پرده میاد جلوش اما رو دیدم اثر نمیذار وتار نیست ولی پرده داره 

گاهی یهو کف پام فکر میکنم آب خنک ریختن درحد یه ثانیه 

تعادلم گاهی با گیجی از بین میره 

میبینی چقد علاعم ؟حالا یا ممکنه همه اینا ازاسترس و التهاب گوش میانی وکمبود ویتامین D و ضعیفی چشم و میگرن باشه یا هم ام اس 

تو ذهن خودم که ام اس 😂

اینم علاعم واقعی دوستم که ام اس داره 

عزیزم سلام خوبی؟انشالله ک چیزی نیس گلم.من گز گز داخل سرم چند وقتی بود داشتم ولی فک نمیکردم جدی باشه تا دو سه ماه پیش ک پام بی حس شد یه حالت سر شدن ک رفتم دکتر اول گفتن دیسک کمر هست ولی چن وقت ک گذشت یه چشمم تار شد انگار یه هاله جلو چشمم باشه و با پلک زدن کنار نره.متخصص چشم رفتم زودی تشخیص داد و ارجاع ب مغزو اعصاب داد.ن سابقه نداشتیم من فک میکنم بخاطر غصه خوردنه.عزیزم تو هم جدی بگیر تو روخدا،برو ام آر آی انشالله ک چیز جدی نیس.دکتر ب من گفت خداروشکر زود تشخیص داده شده و کنترل میشه.خود پایین بودن ویتامین د میتونه علامت باشه،سنگینی و تاری چشم،دوبینی،گزگز و بی حسی اندام ها،عدم تعادل و سرگیجه و خیلی علائم دیگه،ک با دیدن هر یک از اینا باید مراقب بود.حتما برو ام آر آی امیدوارم چیز مهمی نباشه

ادامه پیام دوستم مال امروز 

عزیزم داخل سرم حس ویبره داشتم گاهی سراغم میومد.پام کامل بی حس نبود یه حالت خواب رفتن بود،گاهی از داخل داغ میشد گاهی انگار آب یخ توش ریختن ولی میتونستم‌ باهاش راه برم.چشمم تنگار یه پرده جلوش بود تشخیص رنگم خیلی کم و ضعیف شده بود.بله تاری چشم و بی حسی پا بار اول بود ک میگن بهش حمله.اول کمر درد داشتم بعد پام یهو بیحس شد بعد از ۱۰ روز کم کم بهبود پیدا کرد،تاری دیدم اول خیلی کم بود رفته رفته زیاد شد در حدی که خیلی اذیت میشدم و خودش خوب نشد تا رفتم دکتر

ادامه پیام دوستم مال امروز  عزیزم داخل سرم حس ویبره داشتم گاهی سراغم میومد.پام کامل بی حس نبو ...

عزیزم‌اخه مشکل اینه که من ۶ ساله این علایم و دارم. اگه مثلا ام اس بود باید من و یجورایی از پا درمیاورد.بعدم نگران نباش. بخدا علایمت از هاشیموتو هست. شما تی پی او بالا دارین. علایم بیماریهای خود ایمنی مشابه هست. هاشیموتو ی بیماری خود ایمنی هست. حتما ی سونو از تیروئید بده متوجه میشی. گزگز و بی حالی و تاری دید از علایم هاشیموتو هم هست جدا از بالا یا نرمال بودن هورمون ها. 

منم علاعمم دوسال میشه هست 😂

سلام زیبا.دیدی از استرسه گلم. ام اس ادمو تو ۶ ماه از پا میندازه. انتخاب نمیکنی که بری دکتر.مجبوری بری. الانم کروناس. انقد دکتر نرو فعلا گلم

منم علاعمم دوسال میشه هست 😂

الان خاله شوهرم ۱۰ ساله ام اس داره. خارج از کشور زندگی میکنه. اصلا ببینیش از من شادتره و ریلکس تر. علایمش این بود که غش میکرد و کاملا بیهوش رو زمین میفتاد و حالت تشنج هم داشت .ولی الان سالم سالم شده. الکی نترسیم. هممون سالمیم. بیخیال باشیم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7140866/نظرسنجی-اسم-پسر-ودختر?postId=205254281

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من... همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن ... پیش کدوم دکتر میرن ... مشکل از خانمه یا آقا .... و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن.... چی بخورن... چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده ...پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن ... اونم یه مادره...😢
مرسی عزیزم. رو خترمم حساسم و شوهرم حتی. شبا میخوابن چک میکنم نفس میکشن یا نه.

عزیژم  وسواس گرفتی 

صد سال ذیگه هم  دکتر جسمی بری مشکلت حل نمیشه 

حتما باید بری روانپزشک 

و اینو بدون  چون خودت  میدونی  مشکل داری  خیلی راحت تر درمان میشی  😘

الان خاله شوهرم ۱۰ ساله ام اس داره. خارج از کشور زندگی میکنه. اصلا ببینیش از من شادتره و ریلکس تر. ع ...

وای منم عین شماازوقتی هم کرونااومده کلاهرروزاحساس کروناداشتن دارم دیگه کروناهراسی روزگارم روسیاه کرده

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔