2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکهفته اس دارم از درد میمیرم یک روز یبوست شدید گرفتم و بعد روده ام زد بیرون تو سه روز دوتا دکتر عوص کردم رفتم دکتر گفت باید عمل شی اما بعد دوهفته چون خطر عفونت داری دستشویی رفتن برام شده کابوس جیغ و گریه و زاری تو دستشویی و بعدش هم همینطور دارو داده دکتر پماد ام جی اما انقدر اوضاع داغونه که نمیتونم استفاده اش کنم تو رو خدا چیکار کنم

یکهفته اس دارم از درد میمیرم یک روز یبوست شدید گرفتم و بعد روده ام زد بیرون تو سه روز دوتا دکتر عوص ...

حتما عمل کنین 

لیزری هم عمل نکنین فایده نداره یکی از آشناهامون لیزری عمل کرد الان دوباره مشکل داره ولی فامیلمون عمل کرد دیگه راحت شد 

خب مرد باشه منم برای معاینه رفتم جراحش مرد بود اگه نمیخواین مرد عمل کنه برین دنبال جراح عمومی زن ز ...

عمل اسونیه چون مادرم و مادر بزرگم عمل کردن فقط از اتاق عمل میای درد داره انگار جاییت سوخته

سالهاست گذشت تا فهمیدم  هیچکس شبیه حرفایش نیس.......
عمل اسونیه چون مادرم و مادر بزرگم عمل کردن فقط از اتاق عمل میای درد داره انگار جاییت سوخته

من هموروئید داخلی دارم ولی کوچیکه نیاز به عمل نداره

چون گفتین نمیخواین دکتر مرد برین گفتم جراح زنم زیاده که کارشون خوبه