2777
2789
عنوان

فردا میخوای کدوم آرزوت برآورده شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از همیشه در راه خدا قدم بردارم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
لامتی همیشگی خانوادم سفره عقد خواهرم و خودم تو خونه جدیدمون به زووووودی

ان شاءالله

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ان شاءالله

😭💚

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حال خودمو بچه هام خوب بشه😢😢😭😭

کرونا دارم یک هفته اس و پسرم امروز گریه میکنه از درد پا و دخترمم چندروزپیش تب داشت و حالش بود بود

توروخدا برامون دعا کنین 

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
حال خودمو بچه هام خوب بشه😢😢😭😭 کرونا دارم یک هفته اس و پسرم امروز گریه میکنه از درد پا و دخترمم ...

انشالله به حق امام حسین همه تون خوب میشید😍😚

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
من تو صدا و سیما کار میکنم و آرزوم فردا درخواست بازیگری فیلم بهم پیشنهاد شه فعلا تو بخش کودک و نوجوا ...

انشالله میرسی

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍