2777
2789
عنوان

فردا میخوای کدوم آرزوت برآورده شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 91 پست
انشالله به حق امام حسین همه تون خوب میشید😍😚

انشالله.لطفا دعا کنید!الهی به حق فاطمه زهرای هیچ وقت به این درد گرفتار نشین و خدا بهتون سلامتی بده هم به خودت و هم عزیزات

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام سلامتیشو به دست بیاره مرخص شه دوباره دورهم جمع شیم

انشالله تنش سلامت باشه

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
حال خودمو بچه هام خوب بشه😢😢😭😭 کرونا دارم یک هفته اس و پسرم امروز گریه میکنه از درد پا و دخترمم ...

اب هویچ گوشت تو شیشه 

لیمو تازه ابشو بگیر روزی ی دونه بریز تو بطری اب با ی قاشق عسل بخور ب بچهات هم بده 

سوپ اس ابگوشت بخرین 

اب میوه طبیعی مسکن 

ویژگی های اخلاقی و ظاهری که میخوام همشون فردا داشته باشم🚶🏻‍♀️

انشالله

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
اب هویچ گوشت تو شیشه  لیمو تازه ابشو بگیر روزی ی دونه بریز تو بطری اب با ی قاشق عسل بخور ب بچه ...

ممنون دوست عزیزم برای راهنمایت!الهی خدا به خودت و عزیزات سلامتی کامل بده.یه دنیا ممنون

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
انشالله.لطفا دعا کنید!الهی به حق فاطمه زهرای هیچ وقت به این درد گرفتار نشین و خدا بهتون سلامتی بده ه ...

انشالله گلم

مرسی عزیزجونم 

همچنین 

محتاجیم به دعا

خاستگار😐

انشالله با یه مورد خیلی خوب ازدواج کنی عزیز