2777
2789

من بچه یکساله دارم فقط گگریه میکنه از خواب بیدار میشه گریه میخوابه گریه میرینه گریه گشنشه گریه هوفف اینقد دوس دارم باهاش بازی کنم فقط گریهدمیکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی پنج ماهه باید چیکار کنه!!

خوب اینک سوال من بود ... سوالوو با سوال جواب میدی😂😂

الان پسر من غلت میزنه رو شکم و دور میزنه ولی سینه هبز نمیره 

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

خوب اینک سوال من بود ... سوالوو با سوال جواب میدی😂😂 الان پسر من غلت میزنه رو شکم و دور میزنه ولی ...

آها.

من که بچه ندارم،یعنی در واقع مجردم.

متوجه عمق سوالتون نشدم😅

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
وای چقد سخت . پسر منم تازگیا رو پا نمیخوابع میگ بغلم کن راه بریم  بخوابم 😩😩😩😩بیچاره کردع من ...

من ک تا هفت ماهگی بچمو نباید میزاشتم پایین بیدار میشد بعد هفت ماه تونستم شبا بزارمش پایین بخوابه ولی روزا کلا باید رو پا باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤