2777
2789
عنوان

حقوق پسرمو نمیدن

1002 بازدید | 47 پست

پسرم ۱۵ سالشه خرداد که امتحاناش تموم شد همسرم گفت یه کار نیمه وقت بفرستیمش تا با محیط کار آشنا بشه فرستادیم تو فروشگاه عموش کار کنه صندوق اونجا وای میستاد زدو مدرسه اش کلاسایه فوق برنامه گذاشتن پسرم یک ماه کلا اونجا کار کرد من دیگه به خاطر مدرسه اش و کرونا نذاشتم پسرم بره فروشگاه حالا یک ماه گذشته برادر شوهرم به روش نمیاره حقوق پسرمو نمیده همسرمم میگه ما به خاطر پول پسرمو نفرستادم سر کار ولی من واقعا نمیتونم تحمل کنم کسی حق پسرمو بخوره تو گرما یک ماه رفت و آمد کرد به نظرتون چه جوری. بهش بفهمونم حقوق پسرمو واریز کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرارتون چی بود؟ 

اگه قرار بوده حقوق بده باید مستقیم بگی پسرم منتظر حقوقش رو بگیره براش برنامه داره 

تعارف که ندارین حقش رو میخاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

زشته بابا

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
حالامگه یکماه چقده حقوقش.؟فک کن ب عموش کمک کرده من باشم خودموکوچیک نمیکنم  عموشه غریبه ک نیست

من نیاز مالی ندارم ولی دلم میسوزه واسه پسرم که وقتشو گذاشت تو گرما رفت و آمد کرد

آدم یه ماه اول تازه میخواد کار یاد بگیره سخت نگیر ولی به نظرم با عموش هماهنگ کن از طرف خودتون ولی به اسم عموش بهش یه مبلغی بده تا مزه حقوق و دستمزد رو تجربه کنه اینطوری غیر مستقیم به عموش هم فهموندی که باید حقوق می‌دادی ولی ما خودمون داریم به جای شما می‌دیم و اگر هم بعداً میخواست دوباره براش کار کنه عموش می‌فهمه باید حقوق بده

آدم یه ماه اول تازه میخواد کار یاد بگیره سخت نگیر ولی به نظرم با عموش هماهنگ کن از طرف خودتون ولی به ...

دقیقا بیشتر بعد تربیتی قضیه برام مهمه دوس دارم پسرم حس کنه حقوق گرفته واسش با ارزشه