2777
2789
عنوان

چجوری بگم عکسای سرلختمو پاک کنن

286 بازدید | 40 پست

رفتم خونه دایی شوهرم دیدم کلی فیلم و عکس سرلخت از عروسی و بله برونمون ک دوسال پیش بود تو لبتاب دخترداییاشه.....این دوسالم قطع رابطه بودیم " !

الانم چون زن داییش فوت کرده آشتی کردن!

تو یه گروه واتساپ با دخترداییاشم بنظرتون لکس نوشته درس کنم هرکسی ازم عکس سرلخت داره پاک کنه؟ متنی چیزی پیشنهاد بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو به نظرم مگه چیه!

خب عکس بله برونه میخاستی با مقنعه باشه

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

اونام میگن بله چشم

به نظرم یواشکی عکسارو دلیت میزدی

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بنظرم حساسشون نکن🖐

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
حتما برام مهمه دیگه دوس ندارم چون خودشونم براشون مهم نیست فیلم و عکسارو ب صدنفر نشون میدن مرد و غریب ...

خب باید محجبه میبودی پس دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴