2777
2789
عنوان

چجوری بگم عکسای سرلختمو پاک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
نگو به نظرم مگه چیه! خب عکس بله برونه میخاستی با مقنعه باشه

شاید رو. حجابش حساسه و اون مجلس زنونه  بوده 

دختر دایی اشتباه کرده بدون اجازه عکس گرفته 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

ن نگو چ کاریه

این دوسال ک گذشته بزا بقیشم بگذره

حالا اونا ک همیشه نمیارن عکساروباز کنن ببینن

شاید10سال ی باراین کارو کردن

ب نظرم باگفتن فقط حساسشون میکنی واگه ی خرده هم بدجنس باشن دیگه سرهمین ماجرااذیتت میکنن

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم اما محترمانه بگو، بگو اون روز اون عکسا رو تو لپ تاپتون دیدم و واقعیت هم خودم هم شوهرم دوست نداریم عکسای بی حجابم دست دیگران باشه. شما قابل اعتمادید و میدونم عکس منم چیز خاصی نیست اما خب الان با این فضاهای مجازی و خرابی دستگاه ها و ... نگرانم ناخواسته پخش بشه. لطفا پاک کنید همه رو

برو خونشون و بگو عزیزم همسرم دوست ندارن عکسای سر بازم توی گوشی یا لبتاپ کسی باشه و بگو خودمم راضی نیستم لطفا پاکش کنید ممنونم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

این دفعه رفتی خونشون دور از چشمشون خودت شیفت دلیت بزن✌🏻😁

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
شاید رو. حجابش حساسه و اون مجلس زنونه  بوده  دختر دایی اشتباه کرده بدون اجازه عکس گرفته&n ...

اگه استارتر حساس بوده به نظرم تو اینجور مجالس باید یکی رو میذاشتن که تذکر بده بدون اجاز عکس نندازن! عروس ما با اون قیافه سه در چارش به من گفت به اقوامتون بگو!🤐

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░