2777
2789
عنوان

درشت بودن جنین

58427 بازدید | 126 پست

دوستان توی سنوگرافی هفته ۲۹ ام و پزشکم هر دو گفتن جنین به نسبت سنش درشت تره. یعنی از نظر جثه دو هفته بالاتر از سنشه. سنوگرافی گفت مشکلی نیست و همه چی سالمه. ولی پزشکم گفت باید رشدش طبیعی بشه. خوب این مساله نگران کننده ای هست؟ آیا این به عنوان یه بیماری محسوب میشه برای بچه؟ 

قبلا فکر میکردم بچه درشت بودن نشونه قوی و سالم بودنشه ولی پزشکم یه مدلی گفت نگرانم کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نیست تا دو هفته..منم همین طور بودم و بهم گفت جنین ماکروزوم هست ..ولی الان یه نوزاد معمولی دارم...البته دکتر شک می کنه که دیابت نداشته باشی.‌...که اگر قندت اکی باشه دیگه موردی نیست..فقط جنین زودتر وزن گرفته..مثلا اول هفته ۳۷ بخاطر انقباضات سزارین شدم و جنین ۳۴۵۰ بود ..

مگه دکترا بلدن یه طوری حرف بزنن که ادم ارامش بگیره؟؟؟

دکتر من هر مسئله جزیی رو طوری میگه من از استرس پس میفتم تا جواب بگیرم از سونو و ازمایش

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

دکتر ببخشیدا غلط کرد 

مث دکتر بی سواد ما انکاری گاوه میری میگی خانم دکتر مشکلم فلانه عین خر سرشو میندازه پایین دیدی زنگوله میبندن؟؟؟ همونجوری هی تکون میده 

رفتیم ی دکتر دیگه ب جا اینکه امید بده میگه باید سقط کنی بچتو 

منم تو دلم گفتم کاش ننت تورو سقط میکرد ک نیای اعصاب مارو بهم بریزی 

فکرشونو ک میکنم اعصابم خراب میشه ب زن باردار ک بچش ۶ هفتس اخه چ ادم سالمی پروژسترون میده؟؟؟؟ 

منی ک وکتر نیستم میدونم ماه های بالا استفاده میشخ

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
مگه دکترا بلدن یه طوری حرف بزنن که ادم ارامش بگیره؟؟؟ دکتر من هر مسئله جزیی رو طوری میگه من از استر ...

آره به خدا. من وقتی شنیدم درشته به مامانم گفتم که ۵ تا خودش زایمان کرده، انقدر ماشالا ماشالا گفت. همش میگفت نگو چشم میخوره. ولی دکترم اصلا همچین نظری نداشت😁😁

عزیزم نگران نباش... بچه من 4 کیلو 200 گرم بود.  الانم 6 سالشه همه چیزش نرماله... نترس گلم. فقط به دکترت بگو سزارین کنند. دکتر بیسواد من گفت طبیعی و من بشدت خونریزی پیدا کردم بعدش

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
عزیزم نگران نباش... بچه من 4 کیلو 200 گرم بود.  الانم 6 سالشه همه چیزش نرماله... نترس گلم. فقط ...

وای 4200 را می خواستی طبیعی زایمان کنی خیلی سخت میشه که 

خودت  هم خیلی وزنت بالا رفته بود؟

بچه اولت بود؟

نگران نباش یکی دو هفته طبیعی هست اولیه؟ وزنت خودت چقد بالا رفته؟ قراره زایمانت طبیعی باشه یا سزار ...

ورن خودم تا الان که  رفتم تو ۳۰ هفته ۱۵ کیلو زیاد شدم. سزارین میخوام بشم