2777
2789
عنوان

داستان زندگیم.. دوماهه طلاق گرفتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواستی بری حتما یه امضای یه چیزی ازش بگیر باخیال راحت برو یکم سخت بگیر اونجور بیشتر قدرتومیدونه

آره همین تصمیمو دارم ولی تا خودش رو جمو جور کنه یک سال شایدم بیشتر طول بکشه خیلیی دوست دارم هرچی زودتر ازون خونه بیاد بیرون

واییی عزیزم چقد واست ناراحت شدم 

بنظرم حتماا برو با ی مشاور صحبت کن

اونا بهتر میتونن راهنماییت کنن

و ی چن جلسه هم با شوهرت صحبت میکنن ببینن این حرفایی که میزنه حقیقت داره سر حرفش میمونه 

و لیاقت دوباره زندگی کردن رو با تو داره یا ن

امکانش هست درهرحال که بخواد و عوض بشه  خصوصا از بچگی هم رو دوست داشتین  میشه بخش فرصت دا ...

تازه خیلی هم به خودش حق میده

کلا همیشه آدم حق به جانبی بوده...

من خیلی دوستش دارم هنوزم اونم داره

مطمئنم اگه خانوادش دخالتای بیجا نمیکردن کارمون به اینجا نمیکشید

اسی چقدر زندگیت شبیه زندگی منه دقیقا حرفای شوهرت حرف های شوهر منم هس ولی من  یکساله جدا شدم اما هنوز مهر طلاق نخورده ب شناسنامم  من ک برنمیگردم چون اهتمادی ب شوهرم ندارم معلومم نیس تو این مدت بادچن بوده البته اگه تو دوسش داری بهش فرصت بده ولی اگه نه بیخیالش شو 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
واییی عزیزم چقد واست ناراحت شدم  بنظرم حتماا برو با ی مشاور صحبت کن اونا بهتر میتونن راهنمایی ...

موافقم عزیزم منم تو این فکر هستم...

ور دارم ببرمش پیش مشاور

تازه خیلی هم به خودش حق میده کلا همیشه آدم حق به جانبی بوده... من خیلی دوستش دارم هنوزم اونم داره ...

مساله اینه که نباید الان به خودش حق بده دیگه

اگر قبول کنه اشتباه کرده درسته

میفهمم متاسفانه بعضی خانواده ها....

اگر کار نداره پول رهن ی خونه هم نداره برگشتت اشتباه هست بازم میشه دخالت پدر و مادرش همین آش هست همین کاسه واینکه یادت باشه مردی که از خودش هیچی نداره که نمیتونه ی عر وسی بگیره این باعث دخالت خانواده اش میشه 

عزیزم اگه دوستش داری و دیگه با خانوادش ارتباطی نداره بهش فرست بده

اینجوری حال دلت بهتر میشه 

ولی بچه زود نیار

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید