2777
2789
عنوان

داستان زندگیم.. دوماهه طلاق گرفتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 154 پست
خوب کاری کردی از زندگی سمی اومدی بیرون

ی شب شوهر سابقم اومد محلمون بهم زنگ زد بعد دوماه منم یواشکی زدم بیرون

همه خاب بودن

بعدش سوار ماشینش شدم رفتیم پارکی ک دوران دوستیمون اونجا قرار میذاشتیم بعدش بغلم کردو شروع کرد گریه کردن

خیلی گریه میکرد قیافش داغون شده بود تو این دوماه موهاش سفید شده بود 

همش میگفت عاشقتم با گریه

منم بی حرکت واساده بودم همینجوری ولی از درون داشتم منفجر میشدم

همش فک میکردم دیدنش تو اون حالو روز دلمو خنک میکنه

ولی بدتر شدم 💔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شب شوهر سابقم اومد محلمون بهم زنگ زد بعد دوماه منم یواشکی زدم بیرون همه خاب بودن بعدش سوار ماشین ...

احتمالش هست بهم برگردین و بیشتر قدرتو بدونه ولی اگه م خواستی برگردی جوری برگرد که کسی نتونه حرف بزنه

ی شب شوهر سابقم اومد محلمون بهم زنگ زد بعد دوماه منم یواشکی زدم بیرون همه خاب بودن بعدش سوار ماشین ...

اولش ک میگفت ما دیگه بهم نمیرسیم منم بلاکش کردم 

حالا هی بهم پیام میده میگه خونوادمو میزارم کنار

میام التماس باباتو میکنم 

فقط باید بهم زمان بدی که پول پیش ی خونه جور کنم تو ی شهر دیگه

میگه ی کارخوب جور میکنم با جای خواب ازین خونه میرم بیرون

اولش ک میگفت ما دیگه بهم نمیرسیم منم بلاکش کردم  حالا هی بهم پیام میده میگه خونوادمو میزارم کن ...

میگه میخواد گذشته رو جبران کنه میگه دیگه نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره فقط باید بهم زمان بدی. خودمو جمو جور کنم میگه می‌خوام باهام باشی

نمیدونم چ کاری درسته چ کاری غلط 

ولی من بدون اون دنیام جهنم

😭💔بودنش یجور عذاب نبودنش ی جور

خسته شدم دیگه از همچی

حرف حسابش چی بود؟نکنه اون موقه ها جادوش کرده بودن

گفته رفته پیش دعا نویس میگه یکی واسش دعا نوشته

خیلی ابراز پشیمونی میکنه..

میگه می‌خوام مستقله مستقل باشم دیگه مزارم کسی دخالت کنه تو زندگیم

من پیامت رو کامل نخوندم ولی چن روز پیش ی خانومه پیام گداشت ک طلاق گرفتن بعد رجوع کردن بدون اینکه اسم شوهرش بیاد تو شناسنامش حالا باز اختلاف پیدا کردن شوهره هم میگه من طلاقت نمیدم تا اخر عمر هیچ کاری هم نمیتونی بکنی خانومه هم چون اسم مرده توی شناسنامش نبود هیچکار نمیتونست بکنه بدخت حواست ب این موصوع باشع