2777
2789
عنوان

گرمی دهان (کمک لطفااااا)

57 بازدید | 9 پست

چند روزه سقف دهنم گرمی زده 

اما آفت نیست عکسشو سرچ زدم تو گوگل شبیه اونا نبود 

مثل وقتی شده که چیز داغ میخوری میسوزه... اونجوری شده. هیچ چیز داغیم نخوردم!! 

راه حل دارید براش؟ ماست و چایی و اینارم امتحان کردم تاثیر نداشت😢😢

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب انار تو دهنت نگهدار، زود خوب میشی، عرق کاسنی و شاطره هم خوبه

رب انار هم امتحان کردم با اینکه خیلی سوزش داشت تحمل کردم اما اصلا تاثیر نداشت 😢😢😢😢😢😢😢

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 
یه نوع قارچ هست عزیزم. دهانشویه الکل دار بخر بعد چند روز برطرف می شه. مسواک تون رو هم عوض کن ...

همه داروخونه ها دارن؟ ممنون عزیزم 

یه چیز سرد بخور، عرقیاتی که خنک هس بخور

ممنون عزیزم امتحان میکنم