سلام بچه ها. من 4 ماهه عقدم.. نامزدم خیلی دوستم داره و بهم احترام میزاره ولی خانواده نامزدم ارتباط خوبی با من ندارن و نیش و کنایه میزنن و تو گوش نامزدم، از من بد میگن... چن بارم تو گوشی نامزدم پیامای خواهرشو دیدم که ازم بد گفته بودن.....ولی نامزدم تا بحال حرفایی که اونا پشت سرم میزنن رو بهم نگفته و هیچ تذکری بهم نداده.هرچی به نامزدم میگم به خواهرات محل نده تا اینقد پشت سرم برات حرف نیارن. میگه چشم ولی اقدامی نمیکنه و خیلیم گرم و صمیمی با خواهراش حرف میزنه و قربون صدقه شون میره. منم خیلی ناراحت میشم که با کسایی ک با من اینقد بد رفتار میکنن، عین خیالشم نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر شوهره دیگه 😕من نمیفهمم بعضیا چرا اینقد عقده این😑سعی کن محل ندی بنظرم هی به شوهرت نگو اینجور ...
حس میکنم ازم طرفداری نمیکنه. دلش میخاد دو طرف رو برای خودش نگه داره... و هرچی اونا گفتن میگه چشم.یا اینکه اصلا جواب پیاماشون ک ازم بد میگن رو نمیده... میگه کم محلشون کنیم تا از رو برن.... ولی بازم اونا پرو هستن..... هرچی هم من بگم،میگه چشم. بهش میگم تو بی عرضه ای ک نمیتونی جلو خواهرات ازم طرفداری کنی
همسرت، همسر خوبی نیس چون فلان کار رو نکرده و باید ب ما عید رو تبریک میگفته و نگفته... چرا عکس دوتایی تون رو استوری کرده.. چرا لباسش اینجوریه و کلی چیزای دیگ
عزیزم وقتی همسرت انقد نسبت بهت شناخت داره که حرفای خواهرش تاثیری رو رابطه تون نداره چرا میخای با خوا ...
آره حتی اگ اونا چیزی هم بگن. نامزدم ب من نمیگه. خودم بعدا تو گوشیش میبینم... خیلی سختمه. همش گریه میکنم ک چرا بهم این حرفا رو میزنن. اونم سعی میکنه ارومم کنه.دیشب تو گوشیش دیدم با خاهرش خیلی صمیمی برخورد کرده و بهش گفته بود خاهر عزیزتر از جانم. ناراحت شدم. تو دلم گفتم خاهرش ب من اینقد حرف زشت میزنه. نامزدم عین خیالش نیس