2777
2789
عنوان

مشکلات نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 23 پست
آره حتی اگ اونا چیزی هم بگن. نامزدم ب من نمیگه. خودم بعدا تو گوشیش میبینم... خیلی سختمه. همش گریه می ...

نه عزیزم میدونم چقد برات سخته 

ولی نامزدت واقعا ادم عاقلی هست 

تو اینجور مواقع که خانواده با همسر ادم مشکل دارن بهترین راه اینه که اجازه ندی همسرت اطلاع پیدا کنه و همسر تو هم دقیقا داره همینکارو میکنه 

خانواده همسرت مگه کی هستن که تو میخای تائیدت کنن؟

ببین چقد خوبی که دارن بهت حسادت میکنن 

نه عزیزم میدونم چقد برات سخته  ولی نامزدت واقعا ادم عاقلی هست  تو اینجور مواقع که خانواد ...

نامزدم جلو خانوادش خیلی احترامم رو داره و بهم توجه میکنن. بخاطر همین میخان منو از چشم نامزدم بندازن.منم دلم میخاد ارتباطش با خاهراش محدود کنه. میترسم ک این حرفا رو زندگیمون تاثیر بزاره.. مثلا فکرشو کن بعضی شبا نامزدم کلی اصرار میکرد ک شب بمونم پیشش.. خواهراش بهش میگفتن چرا نامزدت میاد اینجا شب میمونه.و ب نامزدت بگو شب نمونه. با اینکه من با اصرار اون میموندم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم جلو خانوادش خیلی احترامم رو داره و بهم توجه میکنن. بخاطر همین میخان منو از چشم نامزدم بندازن. ...

عزیزم شانس اوردی 

مشخصه که خیلی بی سیاست هستن 

با این رفتارشون به همسرت ثابت کردن که حرفاشون صرفا از رو حسادت هست 

یعنی همون اول راه خودشونو به همسرت نشون دادن 

الان همسرت خواهرشو میشناسه واسه همینم اجازه نمیده حرفاشون رو رابطه تاثیر بزاره 

ولی نمیخاد رابطشو با اونا محدود کنه اینم یه سیاست از سمت همسرت هست اگه رابطشو باهاشون محدود کنه اونوقت اونا احساس خطر میکنن و بیشتر از قبل به زندگیتون میپیچن 

تنها کاری که تو باید انجام بدی اینه که به همسرت القا کنی که بخاطر اون داری از اشتباهای خانوادش میگذری 

اینجوری همسرت میتونه بهت تکیه کنه 

حس میکنم ازم طرفداری نمیکنه. دلش میخاد دو طرف رو برای خودش نگه داره... و هرچی اونا گفتن میگه چشم.یا ...

عیب نداره سعی کن محل ندی یه چیزیه که از اول تا آخر مجبوری کنار بیای 😑بذا بگن اهمیت نده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چه توقعاتی داری واقعن؟

میخای بخاطر اینکه پشتت بد گفتن از خواهراش بگذره؟

اهمیت نده بابا توقع بی جا هم نداشته باش تو ک نامزدت به حرفشون اهمیت نمیده دیگه چته  

لبخند های واگیردار😌💛

اینا اخرش خسته میشن بذار بگن .....مهم این که تو کارت رو بکنی.....من خواهر شوهر خواهر شوهرم در حد این بود ک به داداششون میگفتن نذار زنت اینجا بره اونجا نره....یا میومد خون میدید خواهر شوهراش مدل خون خودش را عوض کردم الان دیگ با صبرو گذشت خبری از این چیزا نیس

عزیزم شانس اوردی  مشخصه که خیلی بی سیاست هستن  با این رفتارشون به همسرت ثابت کردن که حرف ...

منم موافقم با نظر ایشون

خداروشکر کن شوهرت عاقله و پشتت رو داره

شوهرت خودشون فهمیدن ک خواهراش دارن اشتباه میکنن ک چیزی بهت نمیگه

باور کن شوهر آدم خوب باشه و هواتو داشته باشه ب هزااااارتا احترام از سمت خانوادش می ارزه