2777
2789
عنوان

کارمندان دانشگاه‌های دولتی

373 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان

آیا اطلاع دارید حقوق کارمندای دانشگاه دولتی امسال حدودا چقدر شده؟ با هر چند سال سابقه کاری که میدونید بفرمایید، برام خیلی ‌مهمه👌

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اینو نمیدونم، اما درمورد امضات میشه توضیح بدی ؟  من مستند رو ندیدم میشه بگی چجوریه؟

سلام عزیزم، این یک مستند بسیار تاثیرگذار راجع به تاریخچه تغییرات حجاب و انقلابهای جنسی در غرب هست، اینکه غرب در طی صد سال گذشته چه تجربه‌هایی رو در این مسیر پشت سر گذاشته و ما که حالا اول این راه صدساله هستیم چطور می‌تونیم از تجربیات اونها استفاده کنیم، کارگردانش حسین شمقدری هست، من فایلش رو از یکی از دوستانم گرفتم، ولی از این سایت (بخش مستندها) می‌تونی هر چند قسمتش رو دانلود قانونی بکنی
https://www.1film.ir/
دانلودش هزینه داره ولی واقعا این هزینه‌ی اندک در برابر زحمت کارگردانش چیزی نیست، اگر برات مهمه بخر و بادقت ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو نمیدونم، اما درمورد امضات میشه توضیح بدی ؟  من مستند رو ندیدم میشه بگی چجوریه؟

مستندش واقعا خوبه حتما ببینید

از سایت ارمان مدیا باید بخرید گرونم نیست تو یوتیوبم قسمتاش هست

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
من همسرم 18ساله شاغل دانشگاه فردوسی مشهد شاغلن الان حدود7.5میگیره

واقعا؟! یعنی با ۱۸ سال سابقه هفت تومن میگیرن؟!

خالم رییس بخش حسابداریه حقوقش رو حدودی میدونم بین 15 تا 20 دانشگاه صنعتی البته

دقیقا مورد منم دانشگاه صنعتیه، ممنون از راهنماییت عزیزم، سابقه کارشونو میدونید؟

واقعا؟! یعنی با ۱۸ سال سابقه هفت تومن میگیرن؟!

بله ایشون قراردادمعینن ولی متاسفانه فقط هیئت مدیره دانشگاها زیاد مییگرن به بهونه کرونا اضافه کارشونم صفر کردن

من 9ساله شهرداری شاغلم اماشرکتی ولی حقوقم بهتره 

البته خدا سلامتی بده تو این اوضاع

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بله ایشون قراردادمعینن ولی متاسفانه فقط هیئت مدیره دانشگاها زیاد مییگرن به بهونه کرونا اضافه کارشونم ...

ان شاءالله خدا به زندگیتون برکت بده عزیزم🌹

نمیدونید حقوق پیمانی‌ها چقدر بیشتره؟