2777
2789

بچه ها من الان تو خیلی از پیجا این تصویر رو دیدم. گفتم این متن و پستو که تو پیج یکی از پزشک ها تو خارج از کشور بود رو بذارم. بحران داره تا بیخ گوشمون میاد:

نا امیدی رو درک میکنم،خستگی رو درک میکنی،استیصال رو درک میکنم. ایرانی هرجای دنیا که باشه هر روز با نگرانی از خواب بیدار میشه و اخبار رو چک میکنه. چون زندگی همه ما با جایی که در اون ریشه داریم گره خورده و نمی تونیم نسبت به درد کشیدنش بی تفاوت باشیم. ریشه که بی آب بمونه، ساقه و برگ هم می خشکه و از بین میره.
وطن هویت ماست. من تمام شب رو به آماده کردن متن و ایمیل زدن به ارگانهای مختلف گذروندم. این کاریه که ازم برمیاد و مهم نیست که جواب میگیرم یا نه. از بیکار نشستن که بهتره.اونقدر تکرارش میکنم تا بالاخره ببینن و بخونن.
در استوریها نوشتم که اهمیت فریاد زدن در چیه. پس لطفا حتی اگر اعتقادی نداریم دیگران رو دلسرد نکنیم. حکایت بعضیها حکایت اون کسیه که میدید دارن قایق رو سوراخ میکنن اما میگفت به من چه؟زیر من که خیس نمیشه!
هرکسی در حد توانش باید یه کاری بکنه. اگر هم اعتقاد نداریم سکوت کنیم. با دادن اطلاعات اشتباه باعث ترس و عقب نشینی دیگران نشیم. اینکه فکر کنیم ساز مخالف زدن با جریانهای اجتماعی نشاندهنده خاص بودن و عقل کل بودن ماست،اشتباهه! من از شرایط کادر درمان و سیستم درمانی کشور خبر دارم و به شدت نگرانم. فروپاشی این سیستم یعنی وقوع فاجعه انسانی برای مردم کشورمون😔
پس منفعل نباشیم و به کارهای گروهی درست که ناشی از احساس مسئولیت افراده احترام بگذاریم و کمکشون کنیم بلکه شنیده و دیده بشیم.
مراقب خودتون باشید. ماسک،فاصله اجتماعی و دوری از هرگونه تجمع

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است

شرایط بدی شده اما اونی که تو.این بحران بلند میشه میره مشهد هیچ واکسنی بهش کمک نمیکنه  واکسن نیست قبول.ولی حداقل میتونیم مهمونی.......نریم تا اوضاع بدتر نشه.هفته دیگه تعطیلیه فقط بیایید چالوس تماشا کنید 

😎💚🐬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما هر چقدر تایپک بزنی و از این چیزا بگی 

تا مردم ما فرهنگ خودشون رو عوض نکنن نمیشه 😪😓🌹

مهمونی هاشون از جونشون مهم تره 😐💔

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

محدودیت گذاشتن میگن بیرون نرید بعد از این طرف هیئت ها باز هستن حتی مردم میتونن برن مسجد این چه طرزشه! 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

عزیزم شما هر چقدر تایپک بزنی و از این چیزا بگی  تا مردم ما فرهنگ خودشون رو عوض نکنن نمیشه 😪😓 ...

اگه میشه لینک این تاپیکایی رو که در این موارد زده میشه رو تو تاپیکای دیگه بذلرید تا همه آگاه بشن

شرایط بدی شده اما اونی که تو.این بحران بلند میشه میره مشهد هیچ واکسنی بهش کمک نمیکنه  واکسن نیس ...

دقیقا موافقم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچها یکی به من بگه واکسن واقعا باعث مرگ میشه یا نه شوهرم راننده اسنپه دوشنبه وقت واکسن داره دیابت و غلظت خون داره اینجا همه میگن هرکی واکسن زده مرده از دیشب خوابم نبره خدایا چیکار کنم اخه 😓یعنی بگم واکسن نزن؟خب کرونا بگیره چی خدایی الکی نگین کسی که واکسن زده مرده

بچها یکی به من بگه واکسن واقعا باعث مرگ میشه یا نه شوهرم راننده اسنپه دوشنبه وقت واکسن داره دیابت و ...

عزیزم اشتباهه لطفا واکسن بزنین.. افراد خیلی خیلی کمی بتد زدن واکسن فوت کردن که دلیلش هم خود واکسن نبود.. واکسن حتما بزنید و رعایت کنین

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
سیاه نمایی وبزرگ نمایی تاکجا آخه

سباه نمایی 

مرگ ۵۰۰ نفر و اوضاع بد واکسیناسیون سیاه نماییع؟؟!

شما ایرن زندگی میکنید؟

عزیزم اشتباهه لطفا واکسن بزنین.. افراد خیلی خیلی کمی بتد زدن واکسن فوت کردن که دلیلش هم خود واکسن نب ...

من جزو کسایی هستم که میگم واکسن بزنین ولی انقد شنیدم که بعد واکسن میمیرن استرس گرفتم شوهرم فقط۳۳ سالشه 😓

سباه نمایی  مرگ ۵۰۰ نفر و اوضاع بد واکسیناسیون سیاه نماییع؟؟! شما ایرن زندگی میکنید؟

این500نفر فقط ب علت کرونا فوت شدن؟؟یاعلتای دیگه

لطفا ی کم فک کنیم

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا