2777
2789
عنوان

📢📢همه بیاین.همههههه🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
درسته...سیصد و خورده ای جمعیتشه...ولی حدود هشتاد درصدش واکسینه کامل شدن.....یجیزی حدود شصت و خورده ا ...

👏👏👏

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
🔴 ما نمیگیما، من و تو میگه👇 طرف اومده پدِموس(زیر موسی) سفارش بده، شرکت مالی واسط فکر کرده فرشه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دمت گرم عاااالی بود

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این500نفر فقط ب علت کرونا فوت شدن؟؟یاعلتای دیگه لطفا ی کم فک کنیم

الان نود پزشکا اذعان دارن بیشتر فوتی ها برای روش غلط درمانه نه خود بیماری........داریم از اطرافیان کسی که سالم رفت بیمارستان فقط محض احتیاط...تا ساعت پنج دخترش پیشش بودت میگت بابام داشت با گوشیش بازی میکرد میگفت خوبم.فقط چون تستش مثبت شده بستری شده بقول خودش با پارتی....ساعت هفت زنگ زدن فلانی فوت شده....از این تجویز داروها تا دلتون بخواد مثال دارم....حیف اینجا جاش نیست بگم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فعلا ک شمادنبال اینی بشی نمکدون سایت😐😐

ولش کن عزیزم.....بحث مهمتر از کل کل کردنه.....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....