2777
2789
عنوان

📢📢همه بیاین.همههههه🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست
بچها یکی به من بگه واکسن واقعا باعث مرگ میشه یا نه شوهرم راننده اسنپه دوشنبه وقت واکسن داره دیابت و ...

عزیزم من ۴مرداد دز اول واکسن زدم نمردم. اینا همه ش شایعه هست. بزنید حتما.۳تا فایده داره. اول کمک به قطع زنجیره شیوع کرونا. دوم این که بعد تزریق واکسن اگر خدای نکرده کرونا هم بگیریم خطر مرگ تهدیدمون نمیکنه؛ و سوم این که از نظر روانی آروم تر میشیم. 

پدرم، همسرم و دوتا خواهرام هم زدن. دونفرمون سینوفارم، یه نفر برکت، یه نفر اسپوتنیک و یه نفر استرازنکا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

[QUOTE=203115763]ینی چی؟ینی مثلا ۲۰۰ تاش بر اثر یه چی دیگع فوت شدن ۳۰۰ تاش بر اثر کرونا؟[/QUOT

من معتقدم همین500نفرم الکی میگن

آمارخیلی خیلی کمتره

اگرم500نفرفوتی باشه در ی روز اونم ب صورت واقعی مطمئن باش دلایل دیگه ای داره من خودم بودم ودیدم طرف توجاده تصادف کرده بعدش فوت شد دکترش درجا براش گواهی فوت صادرکرد علت مرگ براثر ویروس کویید19

کی ب کیه واقعا تواین کشور؟؟

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سباه نمایی  مرگ ۵۰۰ نفر و اوضاع بد واکسیناسیون سیاه نماییع؟؟! شما ایرن زندگی میکنید؟

درسته فوت ابنهمه هموطن وحشتناکه امااوضاع همه دنیا همینه.همون امریکا بعد واکسیناسیون نزدیک هشتاد درصد جمعیتش پریروز هفتصد و خورده ای فوتی داشته.هرچی تا الان کشیدیم از همین داروهاییه که همون بهداشت جهانی مردم مارو موش ازمایشگاهی کرد و تجویز کرده......به اونا پناه بردن معرکه است....امثال این دکتر و اون سلبریتیایی هم که میان از سازمان ملل و ایناهام کمک میخوان مطمئن باش برا خودشون میجوشن وگرنه خود ما دلمون برای خودمون میسوزه.....ان شاءالله اوضاع بهتر میشه.اینو مطمئنم.تا الان به هر دلیلی عزم محکمی نبود برای بهبود شرایط.ولی الان اوضاع فرق کرده......روزای خوب توی راهه مطمئن باشین.......ان شاالله بحق این ماه عزیز و دلهای شکسته مردم،امام حسین ع هم کمکمون میکنه و از این بحران هم مثل خیلی بحران های دیگه میگذریم......این روزا هم میگذره و روسیاهیش میمونه به همه اونایی که میتونستن کاری کنن ولی نکردن و.........

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ینی چی؟ینی مثلا ۲۰۰ تاش بر اثر یه چی دیگع فوت شدن ۳۰۰ تاش بر اثر کرونا؟

دختراین ویروس واس ی عده اونقدا سود داره  ک ب خاطرش حاضرن هرچرتی رو فرو کنن تومغزملت

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

درسته فوت ابنهمه هموطن وحشتناکه امااوضاع همه دنیا همینه.همون امریکا بعد واکسیناسیون نزدیک هشتاد درصد ...

این دکتر یه ادم سکرته. تا دیروزم پبجش بسته بود . از امروز پابلیک شده 

ثانیا آمار آمریکا با اون جمعیت قابل مقایسه با آمار ما نیست 

منفعل نباشیم . این اوضاع داره به همه مخصوصا کادر درمان و اونایی که در حال تحصیلن آسیب میزنه

غیر از خودت که واقعیت داری ؛ هر آنچه دیده ام همه تزئینی است
[QUOTE=203115763]ینی چی؟ینی مثلا ۲۰۰ تاش بر اثر یه چی دیگع فوت شدن ۳۰۰ تاش بر اثر کرونا؟[/QUOT م ...

این آمار درسته عزیزم💛💜

این دکتر یه ادم سکرته. تا دیروزم پبجش بسته بود . از امروز پابلیک شده  ثانیا آمار آمریکا با اون ...

درسته...سیصد و خورده ای جمعیتشه...ولی حدود هشتاد درصدش واکسینه کامل شدن.....یجیزی حدود شصت و خورده ای میلیون نفر واکسن نزدن......حالا امار بین اون جمعیت چظوره بنظرت؟؟؟؟؟؟؟

و این دکتر بقول خودت سکرت یهو از کجا اومده؟؟؟؟اینجا همه برای واکسنای فایزر و مدرنا یقه چاک میدن....برین سرچ کنید چرا انریکا اجازه نداده به نیروهای نظامیش واکسن بزنن؟؟؟؟؟چرا بایدن از جنبشهای ضد ماسک حمایت کرد؟؟؟؟؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

درسته...سیصد و خورده ای جمعیتشه...ولی حدود هشتاد درصدش واکسینه کامل شدن.....یجیزی حدود شصت و خورده ا ...

ایشون رو من همیشه شناختم. من فقط میگم هر کاری از دستمون بر میاد انجام بدیم. نه اینکه با غرور و اعتماد به نفس کاذب دست کمک رو رد کنیم( مسئولین کشور خودمون به دلیل سیاست کمک های ماسک و... رو رد کردن) . اوضاع واقعا داره بد میشه.از یه جهت جهش ها مزید بر علت شده. من فقط دارم هر کاری که میتونم رو انجام میدم و همه چی رو به هم ربط نمیدم💛💜

🔴 ما نمیگیما، من و تو میگه👇

طرف اومده پدِموس(زیر موسی) سفارش بده، شرکت مالی واسط فکر کرده فرشه، گفته چون فرش برای ایران هستش، حسابت رو می‌بندم.

بعد حضرات سلبریتی هشتگ SOS IRAN میزنن؛

فکر میکنند #واکسن #فایزر با دبه ۲۰لیتری پشت مرز ایستاده فقط رهبری باید دستور بده. اونام میگن داداش پولش رو بعدا برامون کارت به کارت کنید  

این500نفر فقط ب علت کرونا فوت شدن؟؟یاعلتای دیگه لطفا ی کم فک کنیم

عجب 

یه چیزایی میگید مرغ پخته خندش میگیره

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
عجب  یه چیزایی میگید مرغ پخته خندش میگیره

حالا شما ببین فعلا مرغ پخته گیرت میاد یابرات میشه آرزوی محال گلم😆😆

حالا شما ببین فعلا مرغ پخته گیرت میاد یابرات میشه آرزوی محال گلم😆😆

افرین چقدر با نمکی شما ماشالله چقدرم با ادبی 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.