ابرو_کمونیa مدیر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 عنوان 🤫 | مشاهده متن کامل بحث + 6572 بازدید | 758 پست بیاید جرعت حقیقت گزارش نزنید لطفا ❌میخوایم دور هم باشیم @مغرورجذاب2 @_م_دلبر_جنوبی_ @لیلی_آگان دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋 امروز | 00:47 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 اره درسته من بین ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۱ میخوابم آره تگت کردم گفتم ابوالفضل مطمئننا نیست چه خبر روبراهی ؟ دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
_arvin_ عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 327 اره همون قضیه امیدوارم یه روزی داور وجدان سوت این بازی نفس گیر رو بزنه هر چند من دیگه مصدوم شدم نه ا ... میدونی از کدوم اخلاقت خوشم میادکسیایی که از فوتبال چیزی نمیفهمن از حرفای تو هم چیزی نمیفهمنمن تجربشو داشتم، و دارم هنوزم فقط زمان اینو حل میکنه حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1205 آره تگت کردم گفتم ابوالفضل مطمئننا نیست چه خبر روبراهی ؟ اره دیشب کلا سایت نیومدم انگار چی بگم والا اگه برم اره دروغه شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 میدونی از کدوم اخلاقت خوشم میادکسیایی که از فوتبال چیزی نمیفهمن از حرفای تو هم چیزی نمیفهمنمن تجربشو ... آروین چرا مثل جواد خیابانی حرف میزنی 😂😂😂 دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 اره دیشب کلا سایت نیومدم انگار چی بگم والا اگه برم اره دروغه چیشده دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1205 میدونی از کدوم اخلاقت خوشم میادکسیایی که از فوتبال چیزی نمیفهمن از حرفای تو هم چیزی نمیفهمنمن تجربشو ... اره تموم شانس و خوشبختیم این بود که حداقل یکی که فوتبال دوست داره کنارمه شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1205 چیشده من ده دقیقه دیگه میام پیوی... شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
_arvin_ عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 327 آروین چرا مثل جواد خیابانی حرف میزنی 😂😂😂 وای خیابانی😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 من ده دقیقه دیگه میام پیوی... باشه دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
_arvin_ عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 327 اره تموم شانس و خوشبختیم این بود که حداقل یکی که فوتبال دوست داره کنارمه یه چیز بپرسم؟زهرا چرا اینقدر عوض شدهخیلی بی حوصله شده حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 وای خیابانی😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دو سه بار از جمله های استاد گفتی 😂 یه بارم یه چیزی گفتی تا دو روز مغزم خواب بود 😂 دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
_arvin_ عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 327 دو سه بار از جمله های استاد گفتی 😂 یه بارم یه چیزی گفتی تا دو روز مغزم خواب بود 😂 وای😂🤣🤣🤣یادت نیس الان؟ حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 وای😂🤣🤣🤣یادت نیس الان؟ نه یادم نیست فقط میدونم خیلی با مزه بود 😂 دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋
_arvin_ عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 327 نه یادم نیست فقط میدونم خیلی با مزه بود 😂 اوو😂باید گزارش دربی رو میدادن اوس جواد😂 حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)
ابرو_کمونیa مدیر استارتر عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 23330 اوو😂باید گزارش دربی رو میدادن اوس جواد😂 😂😂😂یه کاربری جدید بزن به نام آروین خیابانی 😝 دنیا همه هیچ ... اهل دنیا همه هیچ 🖤🦋