2777
2789
عنوان

بین رشته کامپیوتر و حسابداری

141 بازدید | 12 پست

کدوم بهتره از نظر بازار کار

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارشد نرم افزار خواندم دوتاش ی جوره تقریبا به نطرم از نطر بازار کار اشباع شده

کدوم برم تو هنرستان 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
کدوم برم تو هنرستان  

من اگه بودم میرفتم انسانی بعدم روانشناسی 

با روانشناسی یا روانپزشکی میتونی خودت مطب بزنی  درس هاشم جالبه ب درد زندگیت میخوره زندگی شخصیت در نهایت

من اگه بودم میرفتم انانی بعدم روانشناسی  با روانشناسی یا روانپزشکی میتونی خودت مطب بزنی   ...

علاقه ندارم به انسانی یعنی دارم باید شبانه بخونم آخه 

برای کامپیوتر خیلی به مدرک کاری ندارن بیشتر تخصص مهمه مگر جاهای دولتی یا یه سری جاهای خاص

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…
بازار کار داره 

آره خیلی جاها بزن نت میاد تازه خودتم میتونی کلینیک مددکاری بزنی اون که دیگه اوله له من خودم مددکاری زدم امسال هنو جوابا نیومده ببینم چی شده حسابداریم زدم خداکنه قبول نشم حسابداریو

علاقه ندارم به انسانی یعنی دارم باید شبانه بخونم آخه 

کامپیوتر و حسابداری ب هر حال باید خودتو بکشی هی بری این بر اون بر اونم‌شرکت های خصوصی ک ایا با چس تومن‌پول حاصرن قبولت کنن کار کنی یا ن