2777
2789

ی نفرمدام پیشنهادمیده 17هزاردنبال کننده داره

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

عزیزم مگه شما متاهل نیستید؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجارفتی اسی؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

چرابلاکش کردم ترسیدم کسی نباشه بعدشم توذات من نیست منظوری ندارم ب کسی برنخوره ممردیام دوست پسرنداشتم الان دیگ بززنگوله پام 

این خوبه پیشنهاد بود

یکی  بمن میگفت بیا واست ماشین بخرم!کارت بده پول بریزم واست خیلی ادعای پولداری میکرد میگفت بده همین الان اونقدر واست بریزم باورت شه!ماشین بخرم خانوادت چیزی نمیگن!

ولی خب یکی ام بود کلا تو تهران بخاطر ماشین خاصش  معروف بود اومد تو پی وی کمی حرف زدیم اینا اینقدر دختر دیدن زن رو بعنوان یه جنس میبینن!و هرلحظه در حال عوض کردنشن نه بعنوان ارامش دهنده حق هم دارن چون همشون میان بکشن

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
استارتر داره سوال میپرسه، بعد یه عده از تو سوال اون یه سوال دیگه درمیارن. مگه متاهل نیستی؟!یا متاهله ...

همینوبگومتاهلم خودم نمیخوام واردرابطه شم چون مردای مریض اکثراهمه زنارومیخوان آلوده کنن حالاب هرنقش فرنگی ای ک بشه آدم بعدی مدت ازمردخودش هزارحرف میشنوه وای ب حال روابط کثیف باآدمای کثیف