2777
2789

من دو پسر 5 و 9 ساله دارم. 

ما توی خونه ماهواره نداریم. 

وقتی هم توی اکسپلور اینستا میچرخم، و پسرم میاد کنارم، غیر مستقیم گوشی رو رو جمع میکنم یا حواسشو پرت. 

اخه امکان نداره توی اکسپلور بچرخم و مثلا همسر کریس رونالدو که بیکینی تنش هستش نباشه.😅

بنظر شما دیدن تصاویر این چنینی رو تا چه سنی میتونیم محدود کنیم؟ 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بستگی به خود بچم داره ولی خوب اگر آزاد بزارینشون بهتره عقده ای نمیشن الان ما از ۶سالگی ماهواره و اینا داریم کلا لخت بگردی جلو داداشام انگار ن انگار ولی پسر خالم فقط کافیه یکم یقت باز باشه🤦🤦

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩
ب نظرم بستگی به خود بچم داره ولی خوب اگر آزاد بزارینشون بهتره عقده ای نمیشن الان ما از ۶سالگی ماهوار ...

آی گفتی. 

من از همین میترسم. 

آخه ما نه ماهواره داریم، نه پسرام به نت دسترسی دارن. 

امروز توی اکسپلور داشتم میگشتم، هرجفتشون کنارم بودن. 

عکسهای ماشین کریس رونالدو رو بهشون نشون میدادم😑 عشششق ماشینن. 

یهو زنشو دیدن که از پشت عکس گرفته. 

بلند داد زدن مامااااان، این خانمه چرا پشتش اینقدر بزرگه😑

از شدت شوک و تعجبشون، احساس کردم اگه توی جامعه، توی گوشی دوستاشون همچین چیزی ببینن، چیکار میکنن

پسرت رو میگم ولی الان اصلا نزار لطفا چون بلوغ زودرس میگیره و ممکنه به خودارضایی برسه

تا الان که اصلا اجازه ندادم. 

کلا میگم فقط تی وی ایران رو می بینیم. 

نت هم ندارن. 

فقط امروز یک مورد توی گوشیم دیدن که خیلی ناراحت شدم. 

نوشتم توی یک کامنت

نامتعارف مثلا چجوری 

مثلا همین عکس های نامزد کریس رونالدو که با بیکینی هستش. 

خدایا توی این تاپیک چقدر غیبتشو کردم🤣

آی گفتی.  من از همین میترسم.  آخه ما نه ماهواره داریم، نه پسرام به نت دسترسی دارن.  ...

اوهوم الان مثلا خود من اینقدر تو ماهواره اینا دیدم الان ۱۸سالم شده اصن ی مرد تو اینستا ببینم خیلی ام جذاب باشه برام مهم نیس کلا خودتونم اگ زیاد تو خونه بخواین با حجاب و اینا بگردین و خودتونوو محدود کنین یه جوریه پسرا تو آینده دچار مشکل میشن میگن مامان ما اینجوری میگشت زنمونم اینطوری بگرده 🤦🤦🤦

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩