2777
2789
عنوان

جونتون میدید؟؟؟؟؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 164 پست
برای همسرم قطعا

افرین منم😍😍😍🙂خداحفطشون کنه قدرت بدونه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمونه ی بارز یه مادر ایرانی ام 😅😅از اینا که دخترم ی گوشه نشسته ماستشو میخوره بعد من تو آشپزخونه ...

وای خدا دقیقا مامان منم خرابکاری میکنه با من دعوا میکنه😂😂😂😂میگه از بس تو حرف زدی😂

مامانم و بابای ناتنیم شوهرم بچم وابجیم  نباشن من نابودم  

عزیزم همیشه سلامت باشننن😍

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
وای وای وای تو مطمینی خودتی؟؟ من نیسی اخه من این خرفو هر روز میزنم دقیقا انگار روح منی منم میگم قلبم ...

حتی لحظه ایی درنگ نمی کنم  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

همسرم بدون شک اگه بگن برا ادامه زندگیش بابد قلبتو بدی این کارو می کنم 

منممممم همینم😍😍خدا حفطش کنه خدایی قدر ی جتین زنایی بدونن کمیابهه بخدا چجوری بفهمونیم اخه😂

حتی لحظه ایی درنگ نمی کنم  

اخ اخ چرا انقد شییه منه تک تک حرفات منممم من خودخواهم مغرورم برا بقیه یکم ولی برا این بی درنگ میمیرم کرونا گرفته هرردز التماس خدا میکنم من بگیرم اون خوب شه😔😔😔

وای خدا دقیقا مامان منم خرابکاری میکنه با من دعوا میکنه😂😂😂😂میگه از بس تو حرف زدی😂

خودم خندم میگیره😅😅😅تو دلم میگم چه ربطی به بچه داره🤣🤣🤣

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
چرا ما مادرا اینجوریم؟بخدا حاضرم بمیرم بقیه عمرمو بدم به دخترم ولی وقتی گند میزنه فقط خودمو کنترل می ...

اره. منم همینم. درسته خیلی اذیتم میکنه بیشتر اوقات تحملشو ندارم. اما خدایی نکرده انگشتش زخم شه خودمو جر میدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
بچم چون از گوشت وخونه منه و تنها کسیه که انتقام‌ منو از کسای که بهم ظلم‌ کردن میگیره و ۲تا برادرم چو ...

عزیزم خدا خفطش کنه ناراحت نباش شکر کن داریش شکرررر خدا خفظتون کنه من ک داداش ندارم