2777
2789
عنوان

جونتون میدید؟؟؟؟؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 164 پست
شوهرم چون خودش هم باشه همینکارو میکنه جونم از جونش واسش مهمتره

منم😍😍چ خوببب

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم.خانوادم وهمسرم😊

خدا حفظشون کنه عزیزم😍همه دارایی ادمه منم تمام دارییم نامزد و مادر مدرم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

برای مامان خودمو جونمو میدم نه مامان همسرم رو 😆😅😄😃😂😁😀😉😊

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اره. منم همینم. درسته خیلی اذیتم میکنه بیشتر اوقات تحملشو ندارم. اما خدایی نکرده انگشتش زخم شه خودمو ...

ای جاااان خدا حفظش کنه چند سالشه؟😍😁مادر همینه...من هی میگم چرا نمیخوابی؟تا میخوابه بغض میکنم دلم تنگ میشه میرم هی میبوسمش

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
منممممم همینم😍😍خدا حفطش کنه خدایی قدر ی جتین زنایی بدونن کمیابهه بخدا چجوری بفهمونیم اخه😂

خودش می دونه بارها براش ثابت شده  یه روزهایی می شینیم تو خلوت دونفری بخاطر روزهایی که قراره یکیمون نباشه گریه می کنیم  بهش گفتم مطمئن باش گریه اون روز سهم توئه نه من 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

دخترم و مادرم حاضرم در لحظه فداشون یشم

وای عزیزم منممممم بچه ندارم البته😔❤

عزیزم🤣🤣🤣مامانا عشقن خدا حفظت کنه برای دخترت🥰✌❤

فدات شم گلم خدا خودتو و عزیزانتو حفظ کنه عزیز دلم🥰🥰🥰🥰😘😘😘

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
خودش می دونه بارها براش ثابت شده  یه روزهایی می شینیم تو خلوت دونفری بخاطر روزهایی که قراره یکی ...

عزیزممم چ خوب میدونه مال منم میدونع ولی هی دلم میخواد بهم نزدیکتر شیم بخدا فک میکنم مث من وجود نداره حونمو میدم کرونا داره حاصرم تموم درداش بکشم الانم از ترس نبودش گریه میکنم غصه میخورم با اینک خداروشکررر شکر هس

اخ اخ چرا انقد شییه منه تک تک حرفات منممم من خودخواهم مغرورم برا بقیه یکم ولی برا این بی درنگ میمیرم ...

انشاالله حالش خوب می شه  سالم در کنار هم پیرو فرتوت بشین  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

انشالله امام حسین حاجتتو بده عزیزم

مرسی گلممم هنوز نانزدم اما خیلی دوس دارم برم خونه خودمون یعنی انقدری ک طاقت ندارم نفس بکشم التماس میکنم زودتر بریم اروم شم الان بیخوابیم بخاطر فگرو خیاله😔😔😔

مرسی عزیزدلم😘❤.

❤❤فداتتت