2777
2789
عنوان

جونتون میدید؟؟؟؟؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 164 پست
[QUOTE=203093834]حاضرم همین لحظه قلبمو در بیارم بدم به دخترم...ولی اگه لیوان چایی رو ریخت رو فرش فری ...

چرا ما مادرا اینجوریم؟بخدا حاضرم بمیرم بقیه عمرمو بدم به دخترم ولی وقتی گند میزنه فقط خودمو کنترل میکنم جیغ نزنم یا دستن بلند نشه...ماشالله بزارنش از دیوار بالا میره الانم بالا سرم نشسته داره شیطونی میکنه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
مادر ایرانی 🤣🤣🤣

خخخخ😂

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم.پدرم.مادرم.خواهرم.برادرم.

ای جان خدا حفظشون کنه من ک خواهر برادر ندارم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ان شالله به زودی مادرمیشی ❤❤❤❤

مرسی گلمممم😍🙊نمیددنم چرا انقد دوس دارم 

مامانم همسرم چون دوستشون دارم 

وای خداا چ عروس خوبی باید قدرت بدونن😍😍منم مادر نامزدم دوس دارم فک میکردم کسی مث من عروس خوب نیس😂😂😍😍

هیچ خری 

مرسی😂😘

مادرم.گرانترین دارایی منه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
مادر ایرانی 🤣🤣🤣

من نمونه ی بارز یه مادر ایرانی ام 😅😅از اینا که دخترم ی گوشه نشسته ماستشو میخوره بعد من تو آشپزخونه دستمو با چاقو میبرم داد میزنم میگه اه بچه بشین دیگههههه چقدر اذیت مبکنی؟؟ای خدا من از دست این بجه چیکار کنم؟😅😅😅😅اونم مات و مبهوت منو نگاه میکنه میگه مامان دیوونه ای؟

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

مامان و بابام همسرم پسرم 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
همسرم بدون شک اگه بگن برا ادامه زندگیش بابد قلبتو بدی این کارو می کنم 

وای وای وای تو مطمینی خودتی؟؟ من نیسی اخه من این خرفو هر روز میزنم دقیقا انگار روح منی منم میگم قلبمو بگن بده درجا میدم جونم میدم براش بدون شک فقطم عشقم

بچه هام

همه جون منن😍

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم